Her er USA's bedste stripklubber

Der findes ikke en stat i USA, som ikke har en stripklub - her er de bedste af slagsen i hver stat

USA's bedste stripklubber - stat for stat (Foto: Colourbox)
USA's bedste stripklubber - stat for stat (Foto: Colourbox)

Amerikanerne kan lide store biler, burgere og bryster. Sidstnævnt gerne i 'bar' udgave. End ikke i de mest indremissionske stater kan du undgå at støde på stripklubber. I George Bushs egen hjemstat, Texas, synes fordelingen mellem kirker og skilte, der reklamerer for dans i cowboyhatte, bh og læderstøvler, at være nogenlunde lige – og Texas er ifølge statistikker en af de mest troende stater i USA.

Se også: Disney World kåret som mest romantisk sted at fri

Men når nu der er så mange stripklubber, hvilken én skal man så vælge, hvis man vil være sikker på den bedste, mest amerikaniserede, 'Barney fra How I met Your Mother' -stripoplevelse? Det har det amerikanske mad-, drikke- og rejsesite Thrillist fundet ud af.

Se også: De bedste lande at gå på Tinder

De ihærdige medarbejdere på sitet tog simpelthen den hårde opgave til sig og gik i gang med at teste den ene bar med nøgne damer efter den anden. Hårdt. Og så fik de også lidt hjælp fra anbefalinger på Yelp og TripAdvisor og fra venner og bekendte.

Her er, hvad de kom frem til i de stater, danskerne oftest rejser til:

New York
Bedste stripklub: Scores på Manhattan

Den selvproklamerede 'Verdens bedste by', New York, har valgt ikke at tillade strip, hvor danserne smider alt tøjet. Det betyder, at Scores 'kun' har topløs dans. Men det ændrer ikke på testfolket fra Thrillists mening – Scores er bedst i New York, fordi de har hyret statens allersmukkeste damer, serverer en fantastisk steak og har prima musik. 

Florida
Bedste stripklub: Mons Venus i Tampa på Floridas vestkyst 

Denne forholdsvis lille stripklub er gemt væk i Tampas industrikvarter, og ligner ikke meget. Men det er damerne i den, ifølge Thrillist er de ansatte her nemlig de smukkeste i hele USA.

Se også: Nuttet selfie-dyr – bliver det sødere?

Californien
Bedste stripklub: 4 Play i Los Angeles

Når spirende skuespillerinder skal tjene penge til skuespilsundervisningen, vælger nogle af dem at gøre det på stripklubbers podier. Og som bekendt er skuespillerinder ofte ganske smukke. Det betyder, at stripperne i Californien også kan være ganske smukke – det er de ifølge Thrillist testfolk i hvert fald på 4 Play i Los Angeles.

Nevada
Bedste stripklub: Sapphire i Las Vegas

For at tjene hurtige ekstra penge bruger nogle af de spirende skuespillerinder (se ovenfor) deres weekender i Las Vegas. I gambling-byen er der nemlig kunder til stripklubberne 24 timer i døgnet, og muligheden for at nuppe et par gode lange vagter giver også danserne mulighed for at tjene kassen fra podiet.

Se også: Øen med flere katte end mennesker!

Konkurrencen er dog hård, så man skal være smuk for at få en plads på de gode klubber. Klubber, der har hyret de smukkeste og bedste, er ifølge Thrillist, Sapphire, som ligger på Industrial Road, der løber parallel med The Strip (Las Vegas Boulevard).

Arizona
Bedste stripklub: Skin Cabaret i Scottsdale 

Er du taget til Arizona (sikkert for at se Grand Canyon) og får lyst til en ægte stripoplevelse, så er det Scottsdale ved Phoenix, du skal slå vejen forbi. Det er en 3,5 timers køretur fra Grand Canyon Nationalpark, men ifølge testfolket fra Thrillist er danserne køreturen værd. Og om fredagen er der gratis italiensk buffet, som åbenbart også er en fest.

Selvom Texas ikke er den stat flest danskere besøger, tager vi den med her alligevel, når nu vi startede med at skrive om damerne på reklameskiltene i staten.

Bedste stripklub: The Lodge i Dallas.

På denne stripklub konkurrerer danserne om college-scholarships. Det kan i danske øjne virke lidt kontroversielt at få kvinder til at smide tøjet for at vinde betalt skolegang, men i USA er det tilsyneladende ikke så mærkværdigt. På The Lodge betyder det, at danserne virkelig går all in. Her får du ikke bare strip, du får også levende slanger, akrobatik, jonglering og alt muligt andet.

Var din næste destination i USA ikke på listen – se resten her

2 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Hent flere
Hent flere