Her finder du verdens billigste femstjernede hoteller

Hvorfor ikke nyde lidt ekstra luksus på turen, hvis muligheden byder sig - tag et kig på listen, og find ud af, hvor du får lidt mere luksus for pengene

Solnedgang over Sortehavet i Pomorie, Bulgarien - nyd den fra et billigt femstjernet hotel. (Foto: Flickr/Salva Barbera)
Solnedgang over Sortehavet i Pomorie, Bulgarien - nyd den fra et billigt femstjernet hotel. (Foto: Flickr/Salva Barbera)

Danskerne elsker at rejse – vi pakker i stadig stigende grad kufferten og drager ud for at udforske verdens mange hjørner. Og hvorfor ikke få lidt ekstra luksus med i købet, når nu rejsegrejet alligevel er pakket.

Trivago.dk har taget et kig på priserne på de mere end 900.000 hoteller, som er registreret på deres site, og har samlet en liste over, hvor i verden du finder de billigste femstjernede hoteller.

Hotelpersonale afslører: Her er vores mærkeligste oplevelser

Billig luksus i Bulgarien
Vil du have de allerbilligste femstjernede hoteller, skal du til Bulgarien. Her betaler besøgende i gennemsnit kun 835 kr. for to personer i femstjernet dobbeltværelse.

Næstefter Bulgarien kommer landet lige nord for førstepladsen, nemlig Rumænien.

På tredjepladsen indfinder et land uden for Europa sig. Her finder vi nemlig Malaysia. Og selv om denne destination ligger lidt længere væk, kan de lækre 5-stjernede hoteller, måske alligevel friste nok til at man tager ud på den lange flyvetur. Shop i hovedstaden Kuala Lumpur og tag på snorkling-tur ud for Malaysias eksotiske øer – og nyd, at du her får luksushotel til en gennemsnitspris på 1000 kr. for to personer i dobbeltværelse.

Tag et kig på listen, og se, hvilke destinationer der ellers kan friste.

Billigste femstjernede hotel-destinationer. (Tabel: Trivago)
Billigste femstjernede hotel-destinationer. (Tabel: Trivago)

Av på økonomien
Er pengepungen presset, har Trivago også set på, hvilke destinationer du skal undgå – på den modsatte liste finder vi landene med de dyreste femstjernede hoteller.

Turistfælder: Seks falske byer der lokker dig på ferie

Her indtager Maldiverne en sikker førsteplads. Ø-nationen er kendt for sine mange luksushoteller, og den gennemsnitlige pris for to personer i dobbeltværelse ligger på hele 9505 kr. Prisen er desuden over 5000 kr. højere end listens næstdyreste destination, USA, som tilbyder en femstjernet gennemsnitspris på 3849 kr. for to personer.

Dyreste femstjernede hotel-destinationer. (Tabel: Trivago)
Dyreste femstjernede hotel-destinationer. (Tabel: Trivago)