Her kan du få sexlegetøj i minibaren

Hotel med særligt kvinde-venligt brand er åbnet i Chicago, USA

Man får lidt mere end forventet i minibaren på Virgin-koncernens nye hotel i Chicago (Foto: Colourbox)
Man får lidt mere end forventet i minibaren på Virgin-koncernens nye hotel i Chicago (Foto: Colourbox)

I minibaren (af alle steder) på Sir Richard Bransons (rigmanden bag Virgin koncernen) nye hotel i Chicago er der remedier til at stille lidt mere end den lille sult.

Der finder gæsten nemlig også et lille sæt med kondomer, glidecreme og en vibrator. Pakken hedder 'Lovers Intimacy' og koster 20 dollars, altså ca. 130 kr.

Hotellet er første eksempel på et nyt kvindevenligt hotel brand, som Virgin koncernen har sat i søen. Det skriver Bloomberg Business.

(Foto: Feline DaCat/Flickr) Ferie Spis og drik i selskab med ugler, katte og slanger

Før hotellet blev bygget, fokuserede Sir Richard Branson og hotellets udviklere på at skaffe så mange oplysninger om kvinders behov på rejsen som muligt. Der blev hyret et marketingbureau, som bl.a. afholdt fokusgrupper for at finde svarene.

Det ruller i lufthavnen - både med bagage og sushi (Foto:  Craig Morey/Flickr) Ferie Nyt 70 meter langt sushi-bånd ruller i Danmark

Forarbejdet har altså bl.a. resulteret i en vibrator i minibaren, men også andre, knapt så markante elementer. I badet på værelserne er der f.eks. blevet installeret en bænk, så kvinder kan sidde ned, når de barberer ben, i skabet er der ekstra plads, så hver stykke tøj kan få sin egen bøjle og let overskues, og på badeværelset er der særlige skuffer til makeup.

(Foto: Grand Lisboa Meraj Chhaya/Flickr) Ferie Du troede Las Vegas var Gambling-BYEN, men...

Alt sammen forholdsvis lige til – og måske ikke noget, man havde behøvet en fokusgruppe for at regne ud. Men derudover er der altså vibratoren og én anden ting. Kighuller. Ja, der er kighuller på det nye hotel. Men ikke ud til gangen, som ville være det mest forventelige. I stedet sidder kighullet mellem rummene i hotelværelset. Det gør det muligt for gæster at trække ind i et rum, mens der f.eks. leveres roomservice til det andet rum, og man kan derfra holde øje med, hvornår man frit kan bevæge sig ud i rummet igen – altså hvis man f.eks. ikke orker at tage tøj på, mens roomservice-morgenmaden leveres.

5 kommentarer
Vis kommentarer