Her overrasker 'verdens sjoveste steward' passagererne

Kvinden, der fangede 'showet', kalder ham for verdens sjoveste steward

Kollegernes udtryk siger det hele - alle i kabinen var stærkt underholdt af stewarden uden for billedet til venstre. Hør hvorfor her. (Video: AP/Caters)

Det kan som regel være en smule kedsommeligt, når kabinepersonalet på flyet giver sikkerhedsinstrukser. Men det har Daniel Sandberg, der er steward for det amerikanske lavprisflyselskab Frontier Airlines lavet om på.

På et fly fra Orlando til Colorado Springs i USA med cirka 150 passagerer, opgraderede han sikkerhedsinstrukserne til det rene comedy show. Det skriver nyhedsbureauet AP.

55-årige Cindy Kuhn, der var passager på flyet, fangede det unikke 'show' på kamera. Hun følte sig heldig over at være med på lige præcist det fly, for det skabte rigtig god stemning, har hun sagt til AP.

- Han må være verdens sjoveste steward. Han var så personlig og fik os alle til at grine, siger Cindy Kuhn.

- Kabinepersonalet på mit næste fly har en hård opgave foran sig - hvis jeg kunne, ville jeg vælge Daniel på alle mine flyrejser.

I videoen kan man tydeligt høre, at alle passagerne i flyet er godt underholdt - og Daniel Sandbergs optræden blev belønnet med højlydt applaus fra passagererne.

Du kan se Daniel Sandbergs 'show' i videoen øverst i artiklen.

31 kommentarer
Vis kommentarer