Her risikerer turister hver dag livet i jagten på den perfekte selfie

Turister strømmer til lille villavej i Vietnam for at lægge sig ned på skinnerne og tage et billede, inden toget kommer susende forbi

Turister strømmer til villavej for at tage billeder på togskinnerne. Foto: Nhac NGUYEN/AFP
Turister strømmer til villavej for at tage billeder på togskinnerne. Foto: Nhac NGUYEN/AFP

Man kan vel snart ikke blive overrasket over, hvad nogle folk vil gøre for at få det perfekte billede til Instagram. Men at sætte sit eget liv på spil for et feriebillede er alligevel prikken over i'et af dumhed.

Ikke desto mindre er det præcis hvad turister flokker til en lille villavej i Hanoi, Vietnam, for at gøre.

Det skriver Daily Mail.

I den vietnamesiske hovedstads travle kvarter 'Old Quarter' findes der nemlig en beboet villavej, hvor der hver eneste dag kører to gennemkørende tog i gennem.

Køreplanen er efter sigende ikke fast, så ingen ved præcis, hvornår toget kommer, mens vejen er så snæver, at alle indbyggere må låse deres cykler fast eller tage deres ejendele inden for, så tingene ikke flyver væk, når toget kører forbi.

Men ifølge det britiske medie er den lilla villavej i de seneste år alligevel blevet overrendt af turister, der til tider går lidt for langt for et billede på de fransk-producerede togskinner.

På en lang række billeder på Instagram kan man da også se, hvordan turister både står og endda ligger på togskinnerne i kampen efter en selfie.

Se billeder herunder (artiklen fortsætter under billederne)

Vis dette opslag på Instagram

#rakiathomerakiintheworld

Et opslag delt af Rakı at Home Rakı in the World (@rakiathomerakiintheworld) den

Vulkanen Kilauea gik i udbrud den 3.maj. Foto: AP Ferie - 22. jun. 2018 - kl. 18:53 Selfie-manien chokerer igen: Turister anholdt nær vulkan i udbrud

'En smule skræmmende'
Selvom de fleste turister skynder sig væk fra skinnerne og i sikkerhed, inden toget kommer for tæt på, er der flere, som søger gyset af at se toget helt tæt på.

- Det er fantastisk, men også en smule skræmmende på samme tid, siger en australsk turist ved navn Michelle Richards til nyhedsbureauet AFP.

- Det føltes, som når man venter på, det bliver juleaften. Da det (toget, red.) ankom, var det virkelig noget helt specielt, siger en anden turist ved navn Paul Hardiman, som kommer fra Storbritannien. 

Togskinnerne blev bygget af franskmændene, som i slutningen af 1800-tallet besatte Hanoi. De benyttede derefter togskinnerne til at transportere både varer og mennesker på tværs af landet.

Under Vietnamkrigen blev dele af jernbanen skadet af amerikanske bomber, men den blev sidenhen repareret og bliver i dag benyttet af både lokale og turister i hovedstaden.

Se flere billeder af skinnerne i byen herunder:

Foto: Nhac NGUYEN/AFP
Foto: Nhac NGUYEN/AFP

Foto: Nhac NGUYEN/AFP
Foto: Nhac NGUYEN/AFP
 

Foto: Nhac NGUYEN/AFP
Foto: Nhac NGUYEN/AFP

Foto: Nhac NGUYEN/AFP
Foto: Nhac NGUYEN/AFP
 

Foto: Nhac NGUYEN/AFP
Foto: Nhac NGUYEN/AFP
 

Her ses Vietnams nye turistattraktion. Foto: Linh Pham/Ritzau Scanpix Ferie - 2. aug. 2018 - kl. 19:55 Gå en tur i Guds hænder: Folk strømmer til ny spektakulær turistattraktion

55 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Hent flere
Hent flere