Hippe Hipsterhoteller

Fem hoteller for den trendbevidste rejsende

Følg Ferie

Mangler du inspiration til hoteller, som tilbyder lidt mere end blot en seng at sove i, og bliver du varm indeni, når du omgives af lækkert design og anderledes kunst, så læs med her. Hotelprissammenligningssiden Trivago giver fem bud på hipsterhoteller, hvor kaffen er i top og indretningen er vintage.

City Circus (billedet ovenfor)

Hvor: Psirri er et af Athens mest populære kvarterer, som er kendt for sine små hyggelige restauranter, barer og værtshuse med levende musik. Indtil starten af 90’erne havde Psirri ry for at være et skummelt område, men i dag står det som et af Athens mest fashionable og trendy kvarterer; tilholdssted for mange håbefulde og kreative kunstner-aspiranter.

Bydelen er desuden beskrevet som den, der aldrig sover på grund af det vilde natteliv.

Sådan bliver 'Two World Trade' tårnet

Hipstertip: Sæt dig tilrette på en af kvarterets mange ouzobarer og fundér over om Lord Byron, som boede i Psirri i sin tid, har siddet på præcis samme spot. Læs derefter et af hans digte, f.eks. 'Maid of Athens', som er skrevet, mens han boede her.

Hipsterhotel: City Circus ligger i Psirri, og her kan du spise morgenmad under loftsmalerier fra slutningen af 1800-tallet, mens du tjekker de sociale medier fra mobilen med hotellets gratis WiFi.

Kimpton RiverPlace

 

Hvor: Portland er en af USAs mere ukendte hipsterbyer. Med over fyrre bryggerier indenfor bygrænsen, velbesøgte farmers-markets, hyggelige parker samt små garagesalg og baggårdsloppemarkeder er stedet et oplagt rejsemål for dig, som søger en anden destination i USA end hypede og dyre New York.

Internettet snydt af haj-selfie

Hipstertip: Udover besøg på diverse bryggerier er det et must at kigge forbi den trendy bar Vault Martini. Her serverer de alverdens forskellige martini-cocktails. Prøv f.eks. deres Habanero Martini, den skuffer aldrig.

Hipsterhotel: RiverPlace er et charmerende boutiquehotel, der kombinerer Potlands stille charme med skøn mad og aktiviteter i sand 'Mad Men' stil. Hvad siger du f.eks. til en daglig Whine Hour fra kl. 17.00-18.00, hvor hotellets gæster samles over et godt glas vin eller to inden turen går ud byen.

Alma & Lounge

 

Hvor: Tel Aviv er paradis for den kreative sjæl. Du finder lækre gallerier og designerbutikker spredt over hele byen. Er du interesseret i graffiti og street art, er der også nok at udforske; orientér dig i forhold til de lokale kunstneres tags og find din favorit. Henad eftermiddagen og aftenen kan du med fordel praktisere lidt people-watching. Køb en flaske vin fra en af de mange kiosker og sæt dig på en bænk langs Rothschild Boulevard, mens du indtager en masse skønne indtryk med et godt glas til.

TV: 91-årig bedstemor springer bungyjump

Hipstertip: Iskaffe er et must når du er i Tel Aviv. Området omkring Rabin Square er et godt sted at finde cafeer til dette formål. Eller medbring din iskolde kaffe to-go, sæt dig i en af de magelige stole midt på pladsen og lad dig varme af solens stråler.

Hipsterhotel: Alma & Lounge er et skønt bohemehotel, med smuk og autentisk indretning. Hotellet er centralt placeret og deres skønne restaurant og bar er et yndet sted blandt lokale for dinner & drinks inden en en night out i Tel Avivs sprudlende natteliv.

The Iron Horse

 

Hvor: Amsterdam er en af Europas førende hipsterhuler – og et rejsemål, som aldrig bliver udtømt. Med en konstant tilstrømning af nye barer, cafeer, butikker og markeder, kan du komme her hvert år og stadig opdage noget nyt. Med et bredt udvalg af små bizarre museer (se f.eks. taskemuseet) samt et natteliv, der kører i døgndrift, er Hollands hovedstad en by, der leverer varen hver gang!

Hipstertip: Gå uden om det berømte Waterloo Square Market, som af lokale trendsettere nu anses for at være overratet og indeholde 'det samme importerede junk, du kan finde overalt'. Besøg i stedet Noordermarkt og Albert Cuyp-markedet.

Så billige ville disse ikoniske vartegn være i dag

Hipsterhotel: Iron Horse er for dig, som søger en unik og anderledes hoteloplevelse med et strejf af historie. Indretningen er et skønt miskmask af industrielle og funktionelle rum samt designmøbler fra 60’erne og store vægmalerier med hestemotiver. Bygningen blev tidligere brugt til at huse politiets heste – deraf kommer temaet.

Fabric

 

Hvor: Paris er en af verdens bedste fashionbyer, kendt for sin store mode- og kunstscene. Her formes og skabes trends i samme omfang, som croissanter langes over disken i de mange fortovsbagerier. Tag en gåtur i Maraiskvarteret og lad dig inspirere af, hvad de franske modenørder er iført (og hvad de putter i indkøbskurven). Der er et bredt udvalg fra bl.a. A.P.C. og Colette til Kiliwatch og Come on Eileen: her kan du med garanti finde et favoritfund eller to og gøre en god handel.

Hipstertip: Skip den 'legendariske' klub Le Baron. Stedet har ikke været hipt et godt stykke tid efterhånden. Pariserne lufter i stedet danseskone på Silencio. Skal vi snakke søde sager, så glem Laudrée, som alle har snakket om i evigheder. Indtag dine macarons på Pain et Sucre i stedet.

Mand sprang i døden for at redde kæresten

Hipsterhotel: Fabric er, som mange parisiske hoteller, stærkt konceptuelt. Som gæst betages du af hotellets interiør ved første øjekast. Her sammensættes Eames-stole med Missoni-tæpper, murstens-vægge med børstet stål og gamle kufferter med Chesterfield-sofaer og bløde lænestole fra 50’erne.

LIGE NU
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Kristendemokraterne ligner efterhånden en abort

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+