Hjemløs mand forsvandt med millioner: Nu er han fundet

Den hjemløse mand, der tilbage i december forsvandt med 2,2 millioner kroner, er fundet, men pengene er pist væk

Den hjemløse mand i Paris, som stjal 300.000 euro i kontanter er nu fundet - dog uden pengene. Foto: Colourbox
Den hjemløse mand i Paris, som stjal 300.000 euro i kontanter er nu fundet - dog uden pengene. Foto: Colourbox

En hjemløs mand blev vel nok verdens mest omtalte tyv, da han i december 2017 ramte overskrifterne i medier verden over, fordi han ved et tilfælde - bogstaveligt talt - snublede ind i 300.000 euro (2,2 millioner danske kroner) i Charles de Gaulle-lufthavn i Paris.

Her lænede han sig op ad en dør, mens han gennemsøgte en af skraldespandene i terminal 2F for værdier, med ved en fejl var døren ikke blevet låst, så den åbnede op, og derfor kunne den unavngivne hjemløse mand stille og roligt vandre ind og snuppe det enorme kontantbeløb, som firmaet Loomis, der blandt andet står for transport af kontanter, lå inde med.

Videovervågningen viste tydeligt hændelsen samt øjeblikket efter, hvor den hjemløse vandrede afsted med to poser indeholdende de mange kontanter i hånden, men på trods af dette viste det sig altså at være sværere end som så for det franske politi at finde den langfingrede tyv.

Hjemløs fandt millioner - nu er han forsvundet

Den hjemløse: De blev stjålet
I slutningen af februar lykkedes det dog endelig politiet at finde ham på et herberg for hjemløse i forstaden La Courneuve, der ligger nord for Paris, hvor han blev anholdt på stedet.

Det skriver The Local.

Men der er dog bare et enkelt problem: Pengene er pist væk.

Den hjemløse mand har angiveligt indrømmet, at han stjal pengene, men han hævder, at han efterfølgende blev tævet og røvet for de fleste penge. Resten har han anigveligt selv brugt eller givet videre til venner.

Så selvom politiet nu endelig har fanget tyven, kan de altså ikke ånde lettet op endnu, da de stadig skal finde de mange penge.

Bange for dårlig karma: Turist sender stjålne tempel-sten tilbage til Thailand