Annonce:
Annonce:

Hold på hat og briller: Kardashian-babe deler frækt numsebillede

Der er frit udsyn til storesøster Kourtneys veltrænede bagdel på hendes seneste Instagram-billede

Kourtney Kardashian viser numsen frem på ferien med sin unge kæreste. Her er hun filmet på strandtur ved en tidligere lejlighed. Video: Splash
Annonce:
Følg Ferie

Om det er hendes unge 24-årige kæreste, der får Kourtney Kardashian til at holde sig til ilden, eller om det blot er de mange, mange millioner, der står på hendes bankkonto, som kan bruges til diverse personlige trænere og privat kokke, der kan servere lækre sunde retter, vides ikke.

I hvert fald viser det seneste billede på den populære reality-stjernes Instagram, at tre børn på ingen måde har sat sine spor på Kardashian-storesøsteren.

På billedet ligger den 38-årige tv-kendis i en afslørende position, således at hendes mere end 60 millionerer følgere har fri udsigt til hendes top tunede numse.

Se billedet herunder (artiklen fortsætter under billedet):

G-strengs-krig: Kardashian-søster på ferie med supermodel og skuespiller-datter

Annonce:

Én overnating koster op til 40.000 kroner
Ifølge People befinder Kourtney og hendes unge kæreste, Bendjima, sig i Punta Mita i Mexico, hvor de har indlogeret sig på det luksuriøse øko-venlige resort 'Imanta'.

Resortet ligger placeret yderst isoleret i et privat skovområde i junglen med udsigt ud over havet. Ifølge Travel and Leisure varierer størrelsen af værelserne på resortet fra 176 kvadratmeter for de mindste værelser, 'Jungle View' og 'Ocean View', til 900 kvadratmeter for 'Casona Jaguar'-boligen, der ligger på toppen af en klippe.

Derudover kan man også leje resortets tre-etager store 'Tree House', der er lokaliseret fem minutter væk fra de øvrige ferieboliger på hotellet.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Kim Kardashians fede ferie: Slåskamp, nøgne vejrmøller og en kæmpe dildo

Resort for Hollywood-kendisser
Kardashian-familien er angiveligt faste kunder på luksusresortet, hvor også Hollywood-stjerner som Demi Moore, Eva Longoria og Jennifer Anistion har overnattet ifølge resortets hjemmeside.

Annonce:

Prisen for blot en enkelt nat i et af de luksuriøser jungle-hytter koster mellem 10.000-40.000, så det er da heller ikke hvem som helst, der har råd til at tilbringe sin næste ferie på 'Imanta Resort'.

Se et billede af en af hotellets hytter herunder (artiklen fortsætter under billedet):

 

For Kardashian-familien plejer prisen dog ikke at være et problem, når det kommer til at holde ferie. I sommeren 2017 kom det frem, at Kim Kardashian og hendes mand, Kanye West, havde brugt intet mindre end 440.000 dollars - knap 3 millioner danske kroner - på en fire dag lang ferie på Bahamas.

Parret fløj til den eksotiske ø i et privatfly fra Los Angeles til Marsh Harbour til Abacos, Bahamas, hvilket angiveligt kostede omkring 264.000 dollar (cirka 1,7 millioner kroner, red.) tur/retur.

Annonce:

Derefter overnattede de fire nætter på  det eksklusive kendis-hotel Baker's Bay Golf and Ocean Club til en pris på 176.000 dollar (cirka 1 million kroner), og derudover kom omkostninger til mad, drikke og aktiviteter, som Kardashian, West og resten af slænget skulle have haft lyst til at bruge tiden på undervejs på ferien.

Så man må sige, at det ikke ligefrem er billigt at leve så glamourøst som Kardashian og co.

Vanvittigt pengeforbrug: Så meget kostede Kim Kardashians seneste ferie

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Bandidos skal bekæmpes hårdt og med alle midler
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: