Annonce:
Annonce:

Hollywood-hunk flasher toptunet farkrop

Chris Hemsworth har lagt Thors tunge hammer fra 'Avengers'-filmene væk, og slæber nu i stedet rundt på sin datter på en ferie i Australien

Chris Hemsworth er i øjeblikket på ferie med sin familie i Australien. Foto: Richard Shotwell/AP
Chris Hemsworth er i øjeblikket på ferie med sin familie i Australien. Foto: Richard Shotwell/AP
Annonce:
Følg Ferie

Umiddelbart er den veltrænede Hollywood-skuespiller nok mest kendt for sin rolle som den nordiske gud Thor i 'Avenger'-serien, men den australske skuespiller har for en stund lagt hammeren på hylden og er i stedet draget afsted på campingferie i Australien med familien.

Selvom det muskuløse Hollywood-hunk holder ferie fra det store lærred, formår han dog alligevel at smelte utallige kvindehjerter verden over, fordi han har delt en række billeder på Instagram, hvor han slæber rundt på sin femårige datter, India Rose.

(Se to af billederne herunder. Artiklen fortsætter under billederne.)

Selvom Chris Hemsworth - udover datteren - har et sæt tvillingedrenge på 3 år med sin hustru, Elsa Pataky, har den veltrænede australier bestemt ikke fulgt med i, at farkroppen med lidt ekstra på sidebenene er det nye sort.

Annonce:

Den 34-årige står som skåret i granit og har endda overskud til at sjippe rundt med sin datter på ferien, som man kan se herunder:

(Artiklen fortsætter under videoen.)

Sådan holder Hollywood-hunk vaskebrættet ved lige

'Hun er som en lille engel...'
Og hvis man troede, at Chris Hemsworth var færdig med at smelte hjerterne på sine knap 15 millioner følgere på Instagram, kan man godt tro om igen.

For ikke nok med at han slæber rundt på sin lille datter og sjipper sammen med hende, lærer han også den bette pige at surfe, hvorefter han har delt en yderst dybfølt kærlighedsbesked omkring deres forhold til hinanden:

- Dag to med min surf-træner. Hun er som en lille engel, der sidder på mine skuldre, og som konstant fodrer mig med viden og inspiration... og til tider en del kritik, som er på grænsen til at være verbale overfald, men jeg ved godt, det er for mit eget bedste (joke), skriver skuespilleren til surfervideoen, som du kan se herunder:

B(l)oom! Hollywood-hunk flasher både vovse og overkrop

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Støjbergs første politiske udspil er at ramme folk i den tredje verden
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: