Annonce:
Annonce:

Hollywood i luften: Filmstjerner medvirker i ny sikkerhedsvideo

Oscarvinderen Cuba Gooding Jr. og filmstjernen Katie Holmes er på rollelisten i ny sikkerhedsvideo på Air New Zealand-fly

Her kan du se sikkerhedsvideoen med Cuba Gooding Jr. og Katie Holmes i hovedrollerne. Video: Air New Zealand
Annonce:
Følg Ferie

Næste gang du skal lytte til de kedelige instruktioner omkring nødudgange og redningsveste i sikkerhedsvideoen på flyet, vil det i stedet næsten være som om, du ser en vaskeægte Hollywood-film. I hvert fald hvis du rejser med Air New Zealand.

Flyselskabet har nemlig lanceret en spritny sikkerhedvideo, der er inspireret af Hollywood-filmen 'Alice in Wonderland', og som har intet mindre end Oscarvinder Cuba Gooding Jr. og filmstjernen Katie Holmes som hovedrollerne.

Det skriver Lonely Planet.

Filmen hedder 'A Fantastical Journey' (En Fantastisk Rejse, red.) og viser en lang række ikoniske seværdigheder og lokationer rundt omkring i New Zealand på en yderst sjov og skør facon med de to filmstjerner i front.

Annonce:

- Jeg er virkelig begejstret for at være en del af dette projekt. Sikkehedsvideoen er kreativ, magisk og sjov. Landskabet er smukt og får mig til at få lyst til at besøge New Zealand, udtaler Katie Holmes ifølge Lonely Planet.

Oscarvinder Cuba Gooding Jr. fortæller, at han besluttede sig for at deltage i projektet, fordi han rejser meget og elsker den skæve og sjove tilgang i sikkehedsvideoen.

- Den får dig til at grine, smile og være mere opmærksom, siger filmstjernen.

Du kan se den skøre 'Alice i Eventyrland'-agtige sikkerhedsvideo i playeren øverst oppe.

Stewardesse taget på fersk gerning: Hælder champagne-rester tilbage i flasken

Mr. Bean kan også
Air New Zealand er ikke de eneste, der har lagt hovederne i blød for at finde en løsning på mange flypassagerers uopmærksomhed, når sikkerhedsforanstaltninger rammer skærmen på flyet.

For nylig har British Airways lanceret en stjernespækket sikkerhedsvideo med blandt andre den rapmundede kok Gordon Ramsay, Mr Bean-karakteren Rowan Atkinson og Hollywood-stjernen Sir Ian McKellen, som spiller troldmanden Gandalf i Ringenes Herre-filmene på rollelisten.

Annonce:

Videoen lanceres i september, men flyselskabet har netop offentliggjort en ’bag kameraet’-video, hvor de ti berømtheder optræder i humoristiske ’sketches’ foran den britiske komiker, Asim Chaudry, alt imens de viser flyets sikkerhedsfunktioner frem og forklarer de sædvanlige procedurer på en komisk måde.

Se videoen herunder:

Nu hører du måske efter: Flyselskab lancerer ny stjernespækket sikkerhedsvideo

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Hvor mange andre farlige forbrydere går rundt på fri fod ved ’en fejl’?
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: