Hotel beklager: Troede far var pædofil

Karl Pollard tjekkede ind på et hotel med sin teenage-datter. 10 minutter senere ankom politiet, fordi hotellet frygtede, at faderen var en pædofil på rov

'Det ene øjeblik børster jeg tænder, det næste bliver jeg anklaget for at være pædofil', siger Karl om den chokerende hændelse, hvor politiet pludselig bankede på hans hoteldør. Foto: Karl Pollard/SWNS.com/Ritzau Scanpix
'Det ene øjeblik børster jeg tænder, det næste bliver jeg anklaget for at være pædofil', siger Karl om den chokerende hændelse, hvor politiet pludselig bankede på hans hoteldør. Foto: Karl Pollard/SWNS.com/Ritzau Scanpix

10 minutter efter Karl Pollard og hans 14-årige teenage-datter, Stephanie, var tjekket ind på et Travelodge Hotel i Cheshire i det nordvestlige England, stod politiet og bankede på døren.

Det gjorde de, fordi receptionisten kort forinden havde ringet til dem, fordi hun frygtede, at den 46-årige far var en pædofil, som var i fuld gang med at 'groome' den mindreårige pige.

Det skriver flere britiske medier - heriblandt The Sun og The Independent.

Årsagen til, at den britiske far fra Wales var på tur med sin datter, var, at de skulle besøge Karls Pollards syge mor på hospitalet. Derfor var hans første indskydelse da også en frygt for, at hans mor var død, eller at der var sket noget med hans hustru derhjemme.

Men i stedet kunne Karl Pollard altså ånde lettet op – til en vis grad i hvert fald. Det viste sig nemlig, at både hans mor og hustru havde det fint, men at hotelpersonalet altså mistænkte ham for at være pædofil.

- Jeg forklarede hende (politibetjenten, red.), at jeg er Stephanies far, men betjenten blev nødt til at stille hende en masse spørgsmål for at bevise det. Det var i forvejen en meget følelsesmæssig tur, så det her gjorde det meget værre. Det ene øjeblik børstede jeg tænder, det næste blev jeg anklaget for at være pædofil, siger han til det britiske medie.

Foto: Arkivfoto/Thomas Borberg Ferie Hovsa! Forældre glemte sovende datter på flyet

Hotellet: 'I dette tilfælde tog vi fejl...'
Ifølge Karl Pollard havde han taget sin datter med på tur, så hun kunne besøge sin bedstemor, der ligger døden nær med lungekræft.

Den chokerede far fortæller yderligere, at han godt havde lagt mærke til, at receptionisten gav ham et skævt blik, da de tjekkede ind, men at han ikke tænkte yderligere over det, før politiet bankede på.

- Min datter græd. Hun var så bange og troede, at jeg ville blive anholdt. Det var i forvejen en traumatisk tur. Jeg blev behandlet fælt, men det var værst for min datter. Hun var så fortvivlet.

The Sun har talt med Travelodge-hotellet, som beklager hændelsen, men som samtidig påpeger, at de hellere vil være på den sikre side end at risikere pædofili på deres hotelværelser:

- Vi er kede af den bekymring, som Mr. Pollard blev udsat for. Vi tager vores ansvar om at beskytte børn og sårbare unge yderst alvorligt. Vi har før oplevet, at en proaktiv tilgang på vores hoteller har hjulpet med at værne om unge mennesker i fare. I dette tilfælde tog vi dog fejl, og vi har derfor undskyldt over for Mr. Pollard, som har fået refunderet sine penge.

Det blev en dyr affære for en engelsk far at tage sin datter med til Disney World. Foto: AP/Peter Cosgrove Ferie Far tog sin datter med i Disney World: Det har kostet skatteyderne over en million kroner