Hotel filmer syg gæst i hemmelig overvågningsvideo: Se ham danse hele vejen til poolen

En britisk turist blev filmet i hemmelig overvågningsvideo, fordi hotellet mistænkte ham for at ville snyde sig til erstatning

Britiske Martin Brown og hans hustru Lindsey var på all-inclusive ferie på det firestjernede Emre Hotel i Marmaris i Tyrkiet, men ifølge dem var hygiejnen så dårlig på hotellet, at de begge blev syge. Så da de kom hjem fra ferien, rejste de et erstatningskrav på knap 10.000 danske kroner mod hotellet.

Parret hævdede, at de havde fået maveproblemer på grund af dårlig hotelhygiejne, og derfor henviste hotellets personale dem til en lokal læge.

Hvad parret ikke vidste var, at hotellet desuden holdt øje med familien via overvågningskameraer, fordi hotellet af andre gæster havde fået et tip om, at parret på forhånd planlagde at rejse en sygdomssag mod hotellet. Det skriver The Mail on Sunday

Da hotellet kiggede overvågningsvideoerne igennem, fandt de blandt andet optagelsen, som du kan se øverst i artiklen, hvor 36-årige Martin Brown danser lystigt fra sin solseng til hotellets pool, inden han hopper på hovedet i vandet.

Danske unge har for vane at tage til Prag og ligge i dødsdruk i uge 7. Foto: Anthon Unger Ferie - 11. maj. 2017 - kl. 14:51 Rejseselskab får stor bøde for at reklamere med drukture til Prag

Var syg - men dansede
Episoden fandt sted i maj og juni sidste år, hvor videoen blev optaget den 30. maj.

Den 2. juni tog Martin Brown til den lokale læge, hvor han fortalte, at han var begyndt at føle sig syg tre dage forinden, hvilket altså inkluderer den dag, hvor han dansede ved hotellets pool.

Efterfølgende har parrets advokater understreget, at han først følte sig syg dagen efter, videoen blev optaget.

- Stedet var en joke i forhold til de penge, jeg gav for det. Jeg var mest syg. Min kone var også syg og et af børnene. Hvis jeg dansede rundt, var det fordi, jeg var sammen med mine børn på ferien. Dem skulle jeg stadig kigge efter, siger Martin Brown til The Mail on Sunday.

Indtil videre er der ikke kommet nogen afklaring på sagen, hvor parret altså hævder, at de blev syge af dårlig hygiejne på hotellet, mens hotellet siger, at videoen beviser, at parret prøver at snyde sig til en erstatning.

Vil ikke ske for danske gæster
Sunweb.dk tilbyder også rejser til Emre Hotel i Marmaris, men danske gæster skal ikke frygte, at deres opførsel ved poolen vil blive brugt i en eventuel strid med den danske rejseudbyder.

- Det ville vi aldrig gøre. Hvis en gæst bliver syg - den kan jo ske på en ferie - ville vi aldrig bruge videoovervågning for at bevise en påstand, siger Dennis Jensen, Country Director for Skandinavien i Sunweb.dk til Ekstra Bladet.

Se også: USA's iPad-forbud kan ramme Danmark

Er det i orden, at hotellet overvåger gæsterne på den måde?

Se resultat

Er det i orden, at hotellet overvåger gæsterne på den måde?

Din stemme er modtaget

Vis afstemning

Fejl

Der skete desværre en fejl, prøv igen senere.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Ferie
Seneste i Ferie
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen