Hotel hjælper dig over dine kærestesorger

Et asiatisk hotel har specialiseret sig i at hjælpe dig over dit break-up

Denne pool ligner noget, der sagtens kunne få gamle kæreste-minder til at forsvinde med et snuptag. (Foto: Aleenta Phuket Hotel)
Denne pool ligner noget, der sagtens kunne få gamle kæreste-minder til at forsvinde med et snuptag. (Foto: Aleenta Phuket Hotel)

Du har allerede ligget i sengen i 14 dage med chips og anti-kærlighedsfilm i tv'et. Dine venner har også haft dig med på tre ugers intensiv druk og gå-i-byen ture. Men intet har hjulpet.

Se også: Nu kan du bo i et sandslot

Du er stadig ulykkelig og tynget af kærestesorger efter dit break-up med kæresten.

Aleenta Phuket Hotel har hjælpen til dig. Et ophold på deres Thailandske resort med 'Power of one' pakken, som netop er sammensat til at få dig over dit break–up.

Pakken skal hjælpe dig med at komme videre i dit liv og efterlade alle negative minder bag dig og indeholder aktiviteter, der skal få dig til at stoppe med at dvæle i din fortid og give slip på din eks.

Glem svære minder
'Power of one'-kuren inkluderer blandt andet særlige spa-behandlinger, musikterapi, yoga og god mad. Hver dag på dit ophold er der også planlagt særlige 'letting-go'-aktiviteter, som skal symbolisere, at du giver slip. Eksempelvis kan du sende en lysende lanterne op i luften en aften og hjælpe skildpadder fra stranden ud i havet en anden dag.

– Vi har designet opholdet, så det kan hjælpe med at glemme svære minder. At komme væk fra rutinen og dine omgivelser kan hjælpe dig med at få det bedre og komme hurtigere på benene, siger hotellets manager, Zavier til Daily Mail.

Se også: Selfier slår flere ihjel end hajer

Det koster fra 1500 kr. for en overnatning, inklusive morgenmad. Prisen kan altså hurtig løbe op, hvis du skal bruge mange nætter til at komme over dit forliste forhold. Til gengæld er det noget bedre at svømme rundt i en pool på Phuket i Thailand, end at begrave sig ned under dynen med chips herhjemme.

3 kommentarer
Vis kommentarer