Hotel i 'dansker-område' corona-lukket

Et hotel nær byen Cala d'Or er blevet lukket, efter mindst ni medarbejdere er testet positiv

Et billede fra hotellet. Foto: PR.
Et billede fra hotellet. Foto: PR.

Iberostar Club Cala Barca på Mallorca i Spanien er corona-lukket, efter mindst ni medarbejdere på hotellet er testet positiv.

Det skriver flere spanske medier heriblandt Majorca Daily Bulletin.

Efter ni positive test blandt medarbejdere på hotellet og deres nærmeste er hotellet blevet beskrevet som epicenteret for et lille udbrud i området omkring byen, hvor tusindvis af danskere hvert år tager på ferie.

Af samme årsag bliver hotellet nu lukket, når de sidste gæster tager hjem 9. august.

Ekstra Bladet har talt med både Spies, der i første omgang oplyste, at ingen danskere befandt sig på hottellet. I mellemtiden har de dog fundet ud af, at fire dansker har været på hotellet.

- Vi har haft fire danskere på hotellet, men de rykkede videre mandag, da de ikke var tilfredse med aktiviterne på hotellet. Det er nu op til de spanske myndigheder, hvad der skal ske, siger kommunikationschef Lisbeth Nedergaard til Ekstra Bladet.

Også Sunweb tilbyder rejser, men de har ingen gæster på hotellet, oplyser det.

De oplyser begge, at de ikke har nogen danskere boende på stedet på nuværende tidspunkt.

Selv om flere medarbejdere er testet positiv, så er alle hotellets øvrige 350 medarbejdere testet, og de har alle afleveret en negativ test. Gæster, der har en booking på hotellet i de kommende uger, vil blive tilbudt et andet hotel.

31 kommentarer
Vis kommentarer