Hotelanmeldelse afslører konens affære

Hotel fik femstjernet anmeldelse på Google plus af mand, der skrev på vegne af konen og hendes chef, som hun efter sigende havde en affære med

(Foto: Colourbox)
(Foto: Colourbox)

Westgrove Hotel i Clane i Irland har fået en noget anderledes anmeldelse. Anmeldelse er nemlig ikke skrevet af en person, som har boet på hotellet. Men i stedet af en mand, som havde opdaget at konen havde boet på hotellet med sin chef. Det skriver Daily Mail.

Se også: Du troede Las Vegas var Gambling-BYEN, men...

I den femstjernede anmeldelse fornemmer man fra starten en lettere fortørnet anmelder. Manden begynder nemlig med at skrive: 

– Kone og hendes chef nød deres værelse sammen så meget, at hun blev i sengen med ham næsten helt, indtil det var tid til at checke ud. De var veludhvilede efter at have drukket i baren og dyrket sex i det skønne bad, før de fortsatte på den luksuriøse dobbeltseng.

Afsløringen
Manden opdagede konens affære, da han fandt ud af, at hotellet havde trukket et beløb på hans kreditkort. I anmeldelsen skriver han i den forbindelse:

– Jeg er usikker på, om der var værdi for pengene, da pengene, som er trukket på mit kort, er blevet refunderet af deres firma.

Se også: Spis og drik i selskab med ugler, katte og slanger

Tvivlen om hvorvidt hotellet leverede værdi for pengene, lader manden sig dog ikke begrænse af i  resten af sin anmeldelsen. Han både roser og giver kommende gæster en lille advarsel med på vejen.

– Alt i alt et rigtigt godt sted. Men utro skal vide, at detaljerede oplysninger om deres ophold gemmes af hotellet i over et år. De har også kopier af bookinger og fakturaer fra hele opholdet, inklusiv barregninger og oversigt over, hvilke film der blev lejet. Tak Westgrove!

Anmeldelsen er ikke længere på Westgroves Google plus-side, men Daily mail har taget et screenshot af den, inden den forsvandt. Hotellet har ikke villet udtale sig i sagen.

6 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Hent flere
Hent flere