Hoteller fjerner minibaren: Nærige gæster benytter ækelt tisse-trick

En række spanske hoteller opgiver minibaren, fordi fedtede gæster i høj grad benytter sig af et frastødende trick for at slippe for at betale

Hoteller i det spanske ferieparadis Costa Blanca har problemer med turister, der stjæler fra minibaren. Foto: Pep Morell/AP
Hoteller i det spanske ferieparadis Costa Blanca har problemer med turister, der stjæler fra minibaren. Foto: Pep Morell/AP

Det kan hurtigt blive en dyr omgang at snuppe lidt lækre snacks eller kolde drinks fra minibaren på hotelværelset, og for nogle mennesker er det åbenbart så dyrt, at de tyer til alternative løsninger for at slippe for regningen.

I hvert fald kæmper hotellerne langs den populære kyststrækning Costa Blanca i ferieparadiset Alicante i Spanien så meget med nærige turister, at mange af hotellerne simpelthen er blevet nødt til at undlade at have en minibar på værelserne.

Det skriver Daily Mail.

Ifølge det britiske medie påstår flere hoteller i Costa Blanca, at mange hotelgæster ligefrem fylder tomme flasker op med alt fra vand til intet mindre end tis, så de slipper for at betale for, hvad de har drukket.

- Det lyder måske sindssygt, men jeg kan godt bekræfte, at det er sandt, siger en talsmand fra den spanske hotelsammenslutning Costa Blanca and Benidorm og fortsætter:

- Vi har oplevet folk, der fylder flaskerne med tis, men heldigvis har personalet opdaget det.

Se også: Slut med fri alkohol: Dansk feriefavorit siger stop

Så mange snyder
Ifølge Daily Mail viser en ny undersøgelse, at hver tredje turist har indrømmet at have drukket fra minibaren og derefter fyldt dem med en anden væske for at undgå at betale de som oftest ret høje priser.

Hoteller med flere end tre stjerner i Costa Blanca har tidligere været forpligtet til at tilbyde minibar på værelserne, men i 2015 blev reglerne lavet om, så hotellerne nu selv må bestemme.

Talsmanden fra hotelsammenslutningen påpeger, at det er hans erfaring, at det især er britiske turister, der benytter sig af det frastødende og nærige tisse-trick.

Se også: Ingen snacks tilladt! Europæisk ferieby slår ned på spisende turister

104 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i Ferie
Seneste i Ferie
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Har du en mening om Ekstra Bladet? Kom med i vores panel og del din mening med os
Nyhedsredaktør:Jonas Skov Nielsen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen