Hun hænger ud over en klippe i sin kærestes hånd: Ikke alt er som det ser ud

335 meter over Atlanterhavets overflade hænger Marcelle ud over en klippe i sin kærestes hånd ved storbyen Rio de Janeiro i  Brasilien - og hun smiler oven i købet

Marcella hænger her i sin kærestes hånd ud over en afgrund fra 335 meters højde over havets overflade. (Foto: Caters)
Marcella hænger her i sin kærestes hånd ud over en afgrund fra 335 meters højde over havets overflade. (Foto: Caters)

Den 21-årige  brasilianske student Marcelle Rangel da Cunha hænger 335 meter over Atlanterhavets overflade fra den berømte turist-klippe Pedra do Telegrafo ved storbyen Rio de Janeiro i Braslien. Hun hænger udelukkende i sin kæreste Luiz Fernandos hånd og finder også selv balancen lidt med sin egen hånd, der støtter sig til klippen. Det beskriver Caters News.

Det ligner et livsfarligt stunt begået af tankeløse vovehalse. Et stunt, hvor en enkelt fejl kan betyde et fald direkte ned i den sikre død.

På et andet billede ser man Luiz Fernando kun hænge ud over klippen i sine egne fødder. Han ser fuldstændig rolig ud, og han ligner slet ikke en person, der er på en 'farlig udflugt med døden'.

Uden dødsangst smiler Luiz roligt til kameraet, mens han kun hænger i sine fødder. (Foto: Caters)
Uden dødsangst smiler Luiz roligt til kameraet, mens han kun hænger i sine fødder. (Foto: Caters)
 

Den 28-årige Luiz Fernando, der  er administrator for firma, der arrangerer øko-turisme, fortæller følgende om den berømte klippe Pedra do Telegrafo:

- Ved klippen kan man tage de her fantastiske billeder, hvor folk befinder sig tæt ved en dyb afgrund. Min kæreste tænker lige som mig og elsker eventyr og adrenalin-oplevelser. Hun ønskede virkelig at prøve det. Jeg har gjort det før, men man er altså nødt til at øve sig en hel del for at få det til at fungere, fortæller Luiz om turists-klippen Pedra do Telegrafo, der er blevet et af mest besøgte turistmål i Rio. Der er næsten lige så mange turister ved en berømte klippe, som der er ved Rios legendariske Christus-figur, der står på toppen af et bjerg i storbyen.

Det skal dog lige oplyses, at der en en hemmelighed i forbindelse med de skræmmende billeder. Der befinder sig nemlig et andet plateau kun 1½ meter under Pedra do Telegrafo, så det er slet ikke så farligt, som det ser ud.

Luiz forklarer her, hvordan man får taget de ekstreme billeder:

- Det handler om at finde lige nøjagtig den rette kamera-vinkel, der skaber en optisk illusion. Og når man har fundet den, ser det ud, som om klippen rager ud over en enorm afgrund.

Tjek den her YouTube-video ud. Her bliver det hele afsløret.