Hund sneg sig med på juleferie i fly

En hundeejer fik sig lidt af en overraskelse, da han åbnede sin kuffert efter seks timer lang flyvetur

De fleste hunde har svært, ved at blive skilt fra deres ejer. (Foto:Molly Marshall/Flickr)
De fleste hunde har svært, ved at blive skilt fra deres ejer. (Foto:Molly Marshall/Flickr)

Hvis du er hundeejer, kan du sikkert forestille dig, hvordan den lille bandit står og spærrer for døren, mens den giver dig de blideste hundeøjne, fordi den ikke vil skilles fra dig. I Hong Kong var en lille schnauzer så ked af, at dens ejer skulle til Japan i juleferien, at hunden tog sagen i egen hånd.

Da ejermanden landede i Japan efter en omkring seks timer lang flyvetur, fik han sig noget af en overraskelse. I den japanske lufthavn Hokkaido tjekkede manden sin bagage, og der blandt underbukser og sokker lå hans lille schnauzerhund. Det var et bekymret opkald fra svigermor, der skulle passe hus og hund, mens han var på ferie, der fik manden til at tjekke bagagen.

Se også: Se de vilde våben rejsende forsøgte at få med på fly i 2015  

Manden fortæller til nyhedsmediet EJInsight, at han ikke ved, hvordan hunden er kommet med i kufferten, men han tror, den må have sneget sig ned i tasken, lige inden han skulle af sted.

Klarede kulden
Heldigvis var hunden uskadt, på trods af at den havde ligget i flyets ofte kolde baggagerum.

Se også: De ti mest mærkværdige måder at undgå overvægt i flyveren på  

Den bizarre hændelse skete 28. december – et halvt år efter en lignende hændelse fandt sted i New York. Her havde en lille chihuahua gemt sig i sin ejers kuffert. Denne lille røver blev dog afsløret allerede i lufthavnens sikkerhedskontrol.

8 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Ferie
Seneste i Ferie
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere