Hvis Barbie havde en båd

Vil du på ferie på en lyserød sky? La Belle giver dig næsten det

Det er svært at forestille sig, at noget kan være mere kvalmende fimset end La Belle. Og det må helt sikkert også være sådan, Barbies båd ville se ud, hvis Barbie altså var virkelig og hun (eller hendes russiske mand, Ken) havde investeret i en båd.

La Belle er en 80 meter lang superyacht, som er prydet med guld og krystaller, så langt øjet rækker. Bådens italienske designer beskriver båden som et himmerige for kvinder.

– Der er ingen drengelegetøj – så som poolborde eller øltønder – ombord. Men der er et fantastisk spa med skønhedsområde, store spejle og en kæmpe garderobe, siger Lidia Bersani, til CNN.

Se også: Er rejselyst genetisk bestemt?

Den guld-, elfenben- og hvidfarvede båd har plads til 12 personer, som udover spaen også kan nyde bådens store terrasse, udendørs jacuzzi, biograf, diskotek eller elegante bar.  

– Som kvinde følte jeg, at det var min pligt at designe noget særligt til kvinder, hvor vi virkelig kan mærke, at der har været en kvinde inde over, siger den tilfredse designer og tilføjer:

– Der kommer kun til at være off-white, elfenben og creme farver. Og det hele bliver omgivet af pels, silke, krystaller, musik, dufte og blomster.

Se også: Prisfald: Her sparer du mest på hotel lige nu

Det er dog ikke alle kvinder, der er enige med designeren i, at båden er enhver kvindes drøm. f.eks. sagde Maria Jaschok, leder af centret for Internationale kønsstudier på Oxford Universitet, til CNN:

– Jeg kender ingen kvinder, der lever i en verden, hvor den slags ting er eftertragtede. Det føles på en måde som en lille-pige drøm, hvor man rejser i en evig lyserød sky.

1 af 8 
2 af 8 
3 af 8 
4 af 8 
5 af 8 
6 af 8 
7 af 8 
8 af 8 
6 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Hent flere
Hent flere