Annonce:
Annonce:

Hysterisk sjov video: To mødre giver dig sandheden om bikinier

Som mor kan du ikke bare ligge stille og se smuk ud på stranden, og det kan ofte ende ud i brystsmuttere eller lignende. To mødre har lavet en humoristisk video om de mange bikini-udfordringer

Det er ikke altid, at bikinitrussen sidder lige i skabet. Slet ikke, hvis man skal fare rundt efter ungerne på stranden. Foto: Colourbox
Det er ikke altid, at bikinitrussen sidder lige i skabet. Slet ikke, hvis man skal fare rundt efter ungerne på stranden. Foto: Colourbox
Annonce:
Følg Ferie

Se videoen nederst i artiklen.

For et par år siden skulle vi alle glemme sixpacks og pumpede overarme og i stedet begynde at hylde 'farkroppen', hvor både mavedeller og tydelig kropsbehåring er mere end tilladt.

Indtil videre er der ikke blevet snakket synderligt meget om, at 'morkroppen' også er helt okay, og med strandsæsonen i sigte kan det gøre kvinder en smule usikker at iføre sig bikinien. Især for mødre, som har deres børn med på stranden og ikke bare kan ligge stille og se smukke ud, men som i stedet skal rende rundt efter de små spirrevipper.

Men nu gør de to mødre Kristin Hensley og Jen Smedley oprør mod usikkerheden. Og det gør de på en utrolig grinagtig måde.

Annonce:

På Facebook har de to mødre delt en video under hashtagget #ImomSoHard, hvor de sætter fokus på, at bikinisæsonen giver mange udfordringer for mødre, når de er iført badetøjet. De skal fx bære strandtasken, sidde i hug og bygge sandslotte og samtidig håbe, at det ene bryst ikke hopper ud.

Svenskerne overtager København: Kæmpe boom af svenske charterrejsende

Sandheden om bikinier er...
I videoen afprøver de forskellige bikinier, som de så vurderer med sjove anekdoter.

- Ved denne bikini er det som om, de har tænkt, at de ville lave en bikini, der får din røv til at se stor ud, som virkelig tydeliggør dine 'lovehandles' (elskovshåndtag, red.) samt får dine bryster til at føles utilstrækkelige, lyder det blandt andet i en af vurderingerne.

- Sandheden om bikinier er, at jeg er ligeglad... Indtil 10 minutter før, jeg skal have den på, lyder det blandt andet også.

- Man tænker, at man køber en ny bikini, der ikke får dig til at se ud som om, du elsker ost. Men jeg elsker ost, og jeg vil altid se ud som om, jeg elsker ost, uanset hvilken bikini jeg har på, lyder det.

Annonce:

Istedet for de mange bikini-bekymringer opfordrer mødrene istedet til, at man blot tager til stranden og hygger sig, uanset hvordan man ser ud:

- Ved du, hvad, jeg synes, er rigtig sexet? Glæde. Ingen synes, de ser perfekte ud nogensinde, så lad os bare tage på stranden og have det sjovt i stedet.

Se hele den sjove video herunder:

Ingen kvinder tilladt: FN vil give japansk ø særstatus

Ekstra Bladet har lanceret et nyt rejseunivers med ca. 200 rejseguides. Her får du flere hundrede +rejseartikler, som du kan fordybe dig i inden eller under ferien.

Du finder guider til hemmelige afkroge af din feriedestination og får madkendernes bedste råd til budgetvenlige, gastromiske oplevelser. Du finder også Ekstra Bladets egne journalisters kritiske tests af alverdens rejsemål. Læs meget mere her

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:

Mest læste lige nu

Kritikken af Færøerne fremtræder som hykleri, der skal dække over eget fedtspil
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: