Imponerende terrasser lokker dig til en slapper

Hold pause på de lækreste terrasser – her er fire af den slags, der inspirerer til mere ferie

Hotellet Le Moulin du Roc er grundlagt i en gammel mølle. Den idylliske terrasse har udsigt til det gamle møllehjul.
Hotellet Le Moulin du Roc er grundlagt i en gammel mølle. Den idylliske terrasse har udsigt til det gamle møllehjul.

Det kan tære på kræfterne at besøge nye lande og steder. Efter en dag med sightseeing, vandring, badning eller shopping er det tiltrængt at slå sig ned på hotellets terrasse og flade ud. Hotelprissammenligningssiden trivago har samlet fire hoteller med terrasser, der med garanti vil indprente sig som et varigt ferieminde.

Se også: Se verdens største fly – lanceres i 2016  

På disse hoteller er terrassen ikke bare et sted, hvor du kobler af, men en ferieattraktion i sig selv.

Maia Luxury Resort and Spa (Anse Louis strand, Seychellene)


Seychellerne er et sandt ø-paradis med palmer, hvide sandstrande og krystalklart hav. Nyd udsigten og omgivelserne fra din private terrasse på Maia Luxery Resort.

Ferie - 3. aug. 2015 - kl. 16:22 TV: Dyrepasser helt rolig, da giftig kobra stikker af under fodring  

Gæster kan vælge mellem forskellige villaer og værelser, som hver især tilbyder forskellige faciliteter. Det er bl.a. muligt at få en terrasse med privat pool og spabad.

Al Maha Luxury Collection Desert Resort & Spa (Dubai, De Forenede Arabiske Emirater)


I Dubais ørken ligger Al Maha Resortet. Fra hotelværelsernes terrasser har gæsterne en fantastisk udsigt over ørkenlandskabet. Hvis du er heldig, kan du spotte vilde dyr, såsom kameler, antiloper og gazeller.

Se også: Mekaniker afsløret af bilkamera – tog hyggetur på 320 km  

Hotelværelserne er udformet som luksuriøse telte og til de private terrasser hører der også private pools, hvor du kan køle af, når ørkenvarmen bliver for overvældende.

Le Moulin du Roc (Champagnac-de-Belair, Frankrig)


Den lille by Champagnac-de-Belair ligger centralt i Frankrig i Périgord-regionen. Området er især kendt for sin produktion af ande- og gåsepate, også kendt som confit-de-carard og foie-gras.

Marlina Moreno bruger i dag det meste af sin tid med dyr i fokus. Ferie - 5. aug. 2015 - kl. 14:36 Eks-cheerleader og model starter velgørenhed for jungle-dyr  

Hotellet Le Moulin du Roc er grundlagt i en gammel mølle. Den idylliske terrasse har udsigt til det gamle møllehjul, som nu er dekorativt dækket af planter og blomster.

Lion Sands River Lodge (Kruger, Sydafrika)


I Kruger nationalpark, som ligger nær Johannesburg i Sydafrika, kan du opleve Afrikas rige dyreliv på første række.

Sip morgenkaffe på hotellets skønne terrasse, mens elefanter og giraffer tager en morgendukkert på den anden side af floden.

Det er en meget anderledes velkomst, gæsterne får på Radisson Blu i Berlin. Ferie - 6. aug. 2015 - kl. 15:45 Tag elevatoren op igennem GIGANTISK akvarium midt i hotel  

Hotellet tilbyder safariture, hvor du kan spotte Afrikas fem største dyr, The Big Five, som består af elefanter, løver, vandbøfler, leoparder og næsehorn.

1 af 2 
2 af 2 Hotellet Le Moulin du Roc er grundlagt i en gammel mølle. Den idylliske terrasse har udsigt til det gamle møllehjul.
5 kommentarer
Vis kommentarer