Ingen ble-børn i poolen: 'Jeg troede, det var en joke!'

En britisk mor er rasende over, at hendes søn ikke måtte bade i poolen på ferien, fordi han bruger ble

En britisk mor er godt gal i skralden over, at hendes et-årige søn ikke måtte benytte poolen på ferien, fordi han bruger ble. Arkivfoto: Colourbox
En britisk mor er godt gal i skralden over, at hendes et-årige søn ikke måtte benytte poolen på ferien, fordi han bruger ble. Arkivfoto: Colourbox

En 34-årig mor ved navn Clare Ellis og hendes mand, Chris Ellis, fra London er godt gal på TUI, fordi rejseselskabet fire dage før parrets afrejse med deres 1 år gamle søn valgte at sende dem en mail, hvori der stod, at deres søn ikke måtte bruge poolen på krydstogtsferien, hvis han bruger ble.

Det skriver The Sun.

Det britiske par havde bestilt krydstogtsferien tilbage i oktober 2016 gennem TUI's 'Marella Cruises'-afdeling, men det var først i denne måned, at selskabet ændrede deres bade-politik således, at børn med ble fremover ikke må bade i skibenes pool.

- Vi opdaterer vores pool-regler, så alle vores skibe lever op til europæiske og britiske regler. Det betyder, at børn i ble - deriblandt svømmebleer og blebukser - samt børn, som ikke er pottetrænet, ikke har adgang til vores pools, stod der i den mail, som parret modtog fire dage inden afrejse den 19. maj.

Clare Ellis raser ifølge det britiske medie over, at mailen blev sendt så sent, da de dermed ikke kunne ændre deres planer, så deres søn kan få lov til at bade på ferien.

- At sige, jeg var sur, er en underdrivelse. Jeg troede ærlig talt, det var en joke, fortæller Clare, der i øjeblikket er med familien afsted, men som efter e-mailen ringede til TUI's kundeservice for at brokke sig:

- Damen (i kundeservice, red.) sagde, at hun forstod mig, men hun undskyldte ikke. I stedet rådede hun mig til at lade være med at brokke mig og forsøge at tage afsted for at se, om det ville have nogen indflydelse på vores ferie eller ej, da det 'var usandsynligt, at vi ville bruge poolen overhovedet'.

Musikstøj fra blandt andet nabohotellets poolbar var så generende for to danskere på Kreta, at de nu har krævet erstatning af rejsebureauet. Arkivfoto: All Over Press Ferie Skru ned! Danske charterrejsende raser over forstyrret nattesøvn

Til sidst endte Clare altså med at acceptere rejsen, selvom sønnike ikke kan benytte poolen, men hun er i den grad stadig rasende over oplevelsen, som har betydet, at Clare og Chris heller ikke benytter poolen på ferien.

- Jeg ved, han (sønnen, red.) ville blive ked af det, for hvis vi hopper i vandet, vil han også i vandet, siger hun og fortsætter:

- Vi bestilte rejsen, fordi vi ville rejse rundt og se flere steder som en familie. Denne mail har gjort, at vi har været nødsaget til at takke ja til en ferie, vi ikke havde planlagt.

Clare og Chris har nu besluttet at søge kompensation hos TUI, fordi de ikke mener, at de har fået den ferie, de har betalt for.

Det siger TUI
The Sun har kontaktet rejseselskabet, hvor en talsmand for Marella Cruises siger følgende:

- Vi opdaterer konstant vores politikker, og vi har for nyligt opdateret reglerne, der omhandler børn i vores svømmepøl. Vi har fortalt vores kunder, at børn i ble - svømmebleer og blebukser inkluderet - ikke er velkommen i vores pool, siger talsmanden og fortsætter:

- Disse regler følger almen praksis i cruise-industrien og er sat i værk for at bevare velfærden og den generelle sundhed blandt alle vores kunder. Vi forstår ulejligheden, som dette har forårsaget, og vi har derfor kontaktet alle vores kunder direkte.

To danske krydstogt-rejsende har søgt erstatning af deres rejsebureau, fordi de syntes, at badeværelset på skibet lugtede af kattepis. Foto: Arkivfoto Ferie Rasende danske rejsende: 'Badeværelset stank af kattepis'

258 kommentarer
Vis kommentarer