Internettet snydt af haj-selfie

En 17-årig surfer fra Sydney, Australien, snød i weekenden medier og internettet med photoshoppet haj-surfer billede

Billedet der snød internettet.
Billedet der snød internettet.

17-årige Alex Hayes fra Sydney i Australien mener selv, at det billede han i torsdags lagde på sin Facebook og Instagram var en 'åbenlys joke'. Det stoppede dog ikke flere medier i at dele billedet af den unge surfer i dagene efter. Og endda udnævne ham både 'ballsy' og 'ung fyr med Kim Kardashian-tendenser'. Det skriver den australske avis The Sydney Morning Herald.

Det var australske Daily Mail, der mente, at Alex Hayes måtte have et ekstra modigt 'klokkeværk', mens avisen the Mail påpegede, at billedet var den unge surfers forsøg at at 'break the internet', på samme måde som Kim Kardashian forsøgte med sit numse-billede.

– Det var ment som en joke. Men så begyndte folk at tage det seriøst. Det viser bare, hvor hurtigt tingene kan gå, når de går viralt, siger Alex Hayes til The Sydney Morning Herald.

(Foto: Youtube/nzuploader03) Ferie TV: 91-årig bedstemor springer bungyjump

Respekt for havet - pis på situationen
Den unge surfer har kastet sig i bølgerne med sit bræt hver dag, siden han var helt lille og har stor respekt for havet og hajer.

– Jeg respekterer havet. Jeg er i det hver dag, jeg surfer hver dag, og jeg vil altid være fan af hajer. De er der – det er deres, og hvis du bliver spist, så bliver du spist, siger Alex Hayes.

Channan Petrides takkede nej til muligheden for transplantation for at nå at udleve sine drømme (Foto: Twitter/@xchan_92x) Ferie Uhelbredelig syg 22-årig siger nej til transplantation for at rejse

Billedet, som Alex postede på de sociale medier, var blevet photoshoppet af en ven til den 17-årige surfer.

– Han har virkelig stort talent med den slags ting, siger Alex Hayes.

Efter at første billede på komisk vis gik viralt, har Alex Hayes taget lidt ekstra pis på situationen og  bl.a. postet dette billede:

 

8 kommentarer
Vis kommentarer