Jaloux type! Samler penge ind, så han kan spionere på kæreste

Ung amerikaner har startet en pengeindsamling, så han kan følge efter kæresten, der rejser til Miami med en gruppe veninder – måske er det fup?

Forhold bygges på tillid. Eller hvad? Hvis man ser på forhold, som Azel Prather Jr. gør, så nej. Han tror på overvågning. Og derfor har han startet en pengeindsamling på en af nettets mange crowdfunding-sider, GoFoundMe.com, hvor han samler penge ind, så han kan følge efter sin kæresten, der til Spring Break (amerikansk skoleferie, der falder i det tidlige forår, red.) rejser til Miami med en gruppe veninder.

Se også: Stoppet i lufthavnen – gemte baby i rygsæk

Azel Prather Jr. understreger på sitet, at han og kæresten, som for øvrigt er afbilledet på sitet, 'har noget godt kørende'. Men samtidig er han altså tilsyneladende ret sikker på, at forholdet ikke kan holde til, at kæresten holder Spring Break, som ofte indebærer indtagelse af en del alkohol.

– Hvis du ved noget om Miami, så ved du, at man ikke skal være der uden en anstandsdame. Jeg bliver nødt til at være der, skriver han og fortsætter længere nede:

– Jeg ville hade at se vores forhold ryge i vasken på grund af en omgang sand og sol. Hvis du kan finde det i dit hjerte at donere HVAD SOM HELST for at rede vores forhold, vil jeg være meget taknemmelig.

Se også: Forsøgte at smugle sin kone til Europa i kuffert

Indtil videre er det lykkedes at samle 55 $ mere end det ønskede beløb ind. Det møder kritik i kommentarfeltet:

– Mit hjerte går i stykker, når jeg ser, at det her bliver støttet. Pengene kunne bruges bedre (… red.) Jeg har en kær ven, som samler ind, fordi hun har mistet sit hjem i en brand. Hun har fem børn og hun kunne ikke samle 300 $ ind, skriver Karen Rowells West.

Mens Mike DiMauro skriver:

– Jeg fatter ikke, at du er så dum, at du samler penge ind til din ferie, når andre rent faktisk har brug for pengene!

Tiffany Nufer påstår at kende de to personer på billedet og mener, at de prøver at fuppe folk:

– Jeg kender de to. I bliver alle sammen snydt. De rejser til Florida sammen. De skulle bare have ekstra penge!!! LAD VÆRE MED AT DONERE!!!

5 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Hent flere
Hent flere