Januarudsalget gælder også hos DSB

De Danske Statsbaner inviterer på vinterferie for 100 kroner

Billig vinterferie i vente? (Foto: Flickr/kuknauf)
Billig vinterferie i vente? (Foto: Flickr/kuknauf)

Danskerne elsker januarudsalg – vi sætter farve på den ellers triste grå måned med masser af nyt tøj, elektronik, møbler og hvad vi ellers kan overbevise os selv om, at vi mangler.

Selv rejser hungrer vi efter, når udsalget melder sin ankomst.

Se også: Hund sneg sig med på juleferie i fly

Sidstnævnte har man opdaget hos DSB, og derfor har de Danske Statsbaner i januar sat særligt ind for at udnytte danskernes øgede købelyst. De har i årets første måned sat hele 300.000 Orange-billetter til salg.

– Normalt starter priserne for rejser mellem eksempelvis København og Aarhus ved 149 kr. I januar sætter vi 300.000 Orange-billetter til salg til 99 kr. stykket. Jeg anbefaler kunderne, at de bestiller, inden billetterne bliver revet væk, siger chef for forretningsudvikling i DSB, Aske Wieth-Knudsen.

Se også: WiFi – gratis eller pengesluger?

Du skal være hurtig
Det nytter dog ikke noget at snooze for længe, inden du slår til – selv om der er tale om mange billetter, ryger de nemlig hurtigt. Et hurtigt kig på en tilfældig dato, mandag d. 25. januar, viste, at alle Orange billetter i tidsrummet 12.00 til 19.00 er udsolgt.

Det kan altså være nødvendigt at være en smule fleksibel med rejsetidspunktet, hvis du vil spare penge.

Se også: Shoppefest i Bangkok

Til gengæld er du så sikret en pladsbillet, den er nemlig inkluderet i prisen, og du kan tage børn under 12 år gratis med. Deres rejser er nemlig gratis i forbindelse med Orange billetter.

Måske er der en billig vinterferie-rejse på bedding?

5 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Ferie
Seneste i Ferie
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere