'Jeg troede vi ville styrte ned': Passager filmer voldsom landing under 'vejrbombe'

Efter et fejlslagent forsøg var det pilotens sidste chance for at lande i lufthavnen

Se den turbulente, men vellykkede landing i videoen over artiklen.

At piloten modtager klapsalver efter en vellykket landing hører nok mest fortidens charterferier til, men passagererne på et Jetstar-fly fra Auckland til Wellington tøvede ikke med at give deres pilot applaus, da han torsdag morgen formåede at bringe dem sikkert ned på jorden under en voldsom storm med vindstød på 100 kilometer i timen. Det skriver Daily Mail.

New Zealand blev mellem onsdag og torsdag ramt af en såkaldt vejrbombe, og piloten havde allerede gjort et forgæves forsøg på at lande i det voldsomme vejr. Derfor havde han annonceret at turen ville gå tilbage til Auckland, hvis andet forsøg på at lande skulle mislykkes.

Da piloten forsøgte sig igen, tændte passager Kristy Carstairs sin telefon og optog den turbulente landing. På optagelserne ses det hvordan flyet ryster voldsomt mens regnen pisker ned ad ruderne, men det lykkes alligevel at lande sikkert, og det fandt passagererne en klapsalve værdigt. Se den vellykkede landing i videoen over artiklen.

- Jeg arbejder med turisme og er ikke bange for at flyve, men mit hjerte sad oppe i halsen, udtaler Kristy Carstairs ifølge Daily Mail. Den australske kvinde beskriver yderligere hvordan hun 'troede flyet ville styrte ned'.

Det voldsomme vejr i New Zealand betød at lufthavnen i Wellington måtte udskyde eller aflyse adskille afgange onsdag og torsdag.

46 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Ferie
Seneste i Ferie
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere