Juhuu: Nu bliver det lidt sjovere at mellemlande

Anmeldelsessiden TripAdvisor lancerer en ny omfattende lufthavn-side, der skal sørge for, at du får det bedste ud af ventetiden

Det er ikke altid lige let at finde hoved og hale i alverdens lufthavne, men en ny side fra TripAdvisor kommer snart til undsætning. (Foto: Nikola/Flickr)
Det er ikke altid lige let at finde hoved og hale i alverdens lufthavne, men en ny side fra TripAdvisor kommer snart til undsætning. (Foto: Nikola/Flickr)
Følg Ferie

Timelange mellemlandinger i ukendte lufthavne kan være en kedelig affære. Du leder forgæves efter en gratis wi-fi zone, du kan kun finde en McDonalds restaurant, og der er intet underholdning at finde til børnene.

Men bare rolig – der er heldigvis håb forude.

Du kender sikkert allerede TripAdvisor. Rejsehjemmesiden, hvor det er brugerne selv, der anmelder hoteller, restauranter og attraktioner i alverdens byer.

Det er dog ikke det eneste, som brugere kan anmelde i fremtiden.

Rygte: Apple Watch 2 med selfie-kamera

Rejsehjemmesiden er nemlig i gang med at udvikle et nyt tiltag, der skal give flyrejsende verden over et bedre overblik over de mange lufthavne og faciliteterne heri. 

Den nye lufthavns-side vil rumme detaljerede beskrivelser af faciliteterne i lufthavnene, og som du kender det fra anmeldelser af hoteller, vil faciliteterne i lufthavne også blive vurderet af brugerne, skriver CNN.com

Det vil betyde, at du ikke behøver at rende forvirret rundt i Dallas Lufthavn efter et godt spisested og en legeplads til børnene, men i stedet kan nyde godt af tidligere besøgendes gode og dårlige erfaringer.

– Mere end 3,1 mia. rejsende passerer gennem lufthavnene hvert år, og den gennemsnitlige rejsende bruger 150 min. 'dvaletid' mellem ankomst og afgang, siger Adam Medros, vicedirektør hos TripAdvisor.

Verdens bedste lufthavn lægger ud

Den kommende side vil løbende blive opdateret med guides til 200 af verdens mest besøgte lufthavne. Og den første lufthavn til at få sin egen side, bliver meget passende Singapores Changi Airport – verdens bedste lufthavn.

Fræk ketchup: QR-kode på Heinz-flaske fører til porno-side

I Changi Airport er der f.eks. en sommerfuglehave, gratis adgang til biografsale, gratis fodmassage og mange flere attraktioner.

Lufthavnen er derfor et meget naturligt sted at starte for TripAdvisor, som vil sørge for, at besøgende i Changi Airport  ikke overser lufthavnens mange gode tilbud.

Lufthavn-siden vil være tilgængelig på 28 sprog og på TripAdvisors app, hvor en 'i nærheden af mig'-funktion skal gøre det let for rejsende at finde frem til restauranter, toiletter og andre faciliteter via telefonens GPS.

Mere fra Ekstra Bladet+

Hvis ikke det er terror – hvad er det så?

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind