Jyderne får mere sex på ferien

Danskerne – især jyderne – bruger ferien til at dyrke mere sex

Jyderne sætter ekstra fut i lagengymnastikken på ferien (Foto: Butz.2013/Flickr)
Jyderne sætter ekstra fut i lagengymnastikken på ferien (Foto: Butz.2013/Flickr)

I denne uge er mange danskere på vinterferie i udlandet. For en stor del af dem betyder det også en tid med mere sex end normalt. Det viser en undersøgelse foretaget af Star Tour blandt 2.080 danskere.

Ifølge undersøgelsen er det jyderne, der øger aktiviteten mest på lagnerne, når det bliver ferietid. 74 pct. af dem svarer nemlig, at de mere seksuelt aktive på ferien. Og dermed øger de mængden af seksuelle udfoldelser en anelse mere end fynboerne og sjællænderne. Mere sex end normalt gælder nemlig 'kun' for henholdsvis 72 pct. af fynboerne og 73 pct. af sjællænderne.

Her er landets MINDST romantiske by

Men selvom jyderne altså er dem, der i højeste grad øger aktiviteterne på lagnerne (og hvor de ellers finder sex belejligt) på ferien, er det ikke dem, der lægger mest vægt på at pleje parforholdet på ferien.

Parforholdspleje er fynboerne ifølge undersøgelsen mest opmærksomme på. Hele 65 pct. af folket fra fine Fyn svarer således, at de finder 'afslapning og tid til hinanden' vigtigst på ferien. Til sammenligning svarer kun 54 pct. af sjællænderne og 60 pct. af jyderne det samme.

– Vi kan se, at fynboer faktisk er dem, der går mest op i afslapning og tid til hinanden på ferien. Vi har fået så travlt med job og smartphones, at mange har brug for en ferie til at sætte fokus på kærligheden og tosomheden, siger kommunikationschef hos Star Tour, Nikolai Johnsen.

Valentins-ekstravagance: Hotellers ekstreme forlovelses-pakker

Om jyderne bare generelt dyrkere mindre sex, når de er på hjemmematriklen, og det er derfor, at det er dem, der øger aktiviteten mest på ferien, siger undersøgelsen ikke noget om. Men generelt peger den på, at det på landsplan er de unge mellem 20 og 29 år, der hyppigst giver los og kaster sig ud i lagengymnastikken på ferien.

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste historier, så du altid får det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokale nyheder

Få nyheder fra dit nærområde, og hold dig opdateret på vejr, trafik og erhvervs-nyheder i dit nabolag.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant?? Gem artiklen til senere.