Annonce:
Annonce:

Kærlighed for alle pengene: 'Gift ved første blik'-deltager på romantisk ferie

Den tidligere 'Gift ved første blik'-deltager har flittigt delt billeder af sin indtil videre tre uger lange ferie i Thailand, Bali og Kuala Lumpur

Forholdet holdt ikke mellem 'Gift ved første blik'-parret Katrine og Jakob, men Katrine har heldigvis fundet kærligheden selv. Foto: Snowman/DR
Forholdet holdt ikke mellem 'Gift ved første blik'-parret Katrine og Jakob, men Katrine har heldigvis fundet kærligheden selv. Foto: Snowman/DR
Annonce:
Følg Ferie

Selvom Katrine Aakjær Nielsen og Jakob Bay var et af de par, der havde bedst kemi, da de blev gift ved første blik i anden sæson af det populære DR-program, holdt forholdet ikke.

I oktober 2015 afslørede Katrine i stedet, at hun havde fundet sig en ny kæreste ved navn Jeppe Schmidt, som hun kort tid efter flyttede sammen med i Aarhus.

Halvandet år efter ser det stadig ud til, at kærligheden er helt i top hos parret, som i øjeblikket nyder en lang og romantisk ferie i Asien.

I hvert fald hvis man dømmer ud fra den tidligere 'Gift ved første blik'-kendings mange feriebilleder, som hun har delt med sine følgere på Instagram.

Parret rejste afsted til Bangkok den 24. juni, og der fik de sved på panden efter en varm cykeltur:

Annonce:

- 5 timers cykeltur i Bangkok i 37 graders varme var en svedig, men kæmpe oplevelse. 
Vi cyklede forbi både markeder, frugtplantager og templer, og fik et sjældent indblik i thai'ernes hverdag i de små gader. Sådan en tur kan bestemt anbefales, skriver Katrine til billedet.

Hollywood-stjerne deler familie-billede: Kan du se forskel?

Fra Thailand til Bali
Efter et kort visit i Thailand tog parret videre til eksotiske Bali, men selvom 'Gift ved første blik'-kendingen er på romantisk getaway fra det ustadige vejr i Danmark, har hun alligevel fundet tid til at holde formen ved lige:

- 4 km morgenløbetur på sand, trapper og bakker nedlagt. Ret stolt af, at jeg endelig kom af sted i varmen, og det blev en tur med den mest fantastiske udsigt. Nu vil vi leje en scooter og udforske øen lidt mere, skriver Katrine.

- Jeg er vild med at opleve så mange forskellige steder af verden med min @jeppeschmidt. Jeg begynder faktisk allerede nu at drømme om, hvor vores næste rejse skal gå hen, lyder det forelsket fra Katrine.

I øjeblikket befinder det forelskede par sig på den thailandske ø Koh Samui:

Annonce:

- Jeg er god til at hoppe, og Jeppe er god til at fange hoppet i første forsøg. 
Endnu en grund til, at vi er meant to be, skriver Katrine, som altså formåede at finde kærligheden på egen hånd, nu hvor det ikke lykkedes DR at finde den rigtige for hende.

Hør to af deltagerne fortælle, hvordan det var at være med i dette års Gift ved første blik (Video: Arkiv):

Ren ferie-flash: Christopher og kæresten hygger i poolen

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Ode til Hejremanden
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: