Kayla blev mobbet af stewardesse: Nu har hun tabt 31 kilo

Sårende kommentarer fra en stewardesse fik den 25-årige Kayla Martin til at ændre sit liv

Før og efter billede af 25-årige Kayla Martin. Foto: Privat
Før og efter billede af 25-årige Kayla Martin. Foto: Privat
Følg Ferie

- Du skal vist bruge den sele-forlænger, som kvinder, der rejser med børn, bruger, og næste gang bør du nok overveje at købe to sæder.

Sådan lød beskeden til Kayla Martin fra en stewardesse, da den 25-årige kvinde tilbage i 2012 skulle rejse på ferie fra New Zealand til Australien. Det skriver den unge kvinde i et opslag på Instagram.

- Følelsen af flovhed og skam er noget, jeg aldrig vil glemme, skriver Kayla Martin om det ubehagelige møde med stewardessen.

Men selvom kommentaren nok ville få de fleste til at bryde ud i gråd, fik det i stedet Kayla Martin til at spænde ballerne sammen og gå all in på at forbedre sin livsstil.

Indtil videre har det resulteret i et vægttab på hele 31 kilo:

- Jeg elskede mig selv så lidt dengang, at jeg lod hende behandle mig på den måde, fordi jeg ikke følte, jeg fortjente samme respekt som de andre passagerer, men nu ved jeg, at det langt fra er sandheden, lyder det fra den 25-årige mor til tre.

Fitness-manien fortsætter: Lufthavn åbner gratis træningscenter ved gaten

Er ikke sur på stewardessen
Ifølge Kayla Martin var hun den pågældende dag klædt i en stor frakke, der skulle dække mest muligt af hendes krop, fordi hun var flov over sit udseende. Da hun kom om bord på flyet, kunne hun ikke lukke flyselen, hvilket stewardessen altså opdagede og højlydt valgte at kommentere.

På trods af at Kayla Martin dengang følte sig verbalt overfaldet og gjort til grin af stewardessen bærer hun ikke nag den dag i dag:

- Jeg har ingen dårlige følelser over for hende. Jeg har mere været sur på mig selv over, at jeg ikke havde selvtillid nok til at forsvare mig selv. Jeg respekterer helt ærligt stadig flypersonalet og deres job, siger den 25-årige kvinde til Ekstra Bladet.

Siden Kayla Martin blev konfronteret med sin vægt har hun kæmpet en brav kamp for at blive sund. Det kan man se på hendes Instagram, hvor hun løbende deler billeder af sine fremskridt.

- Den dag, jeg begyndte at elske mig selv nok til at passe på mig selv og min krop, var den dag, jeg startede et nyt kapitel i mit liv. Mit fysiske og psykiske helbred har transformeret sig så meget siden den dag, og jeg er så stolt.

Se en række af Kaylas motiverende trænings-billeder herunder:

Jacqueline tabte sig 150 kilo: Blev ydmyget da hun viste sig i badedragt

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

LIGE NU
Fiduskunst og magistervrøvl

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

LIGE NU

Udforsk Ekstra Bladet+