Klar med billige billetter: Nu skal danskerne flyves til sydens sol

Med udsigt til en varm sommer åbner easyJet tre nye ruter fra København til Spanien

De orange-hvide fly fra easyJet kommer til at præge Københavns Lufthavn denne sommer. Foto: Chris Radburn
De orange-hvide fly fra easyJet kommer til at præge Københavns Lufthavn denne sommer. Foto: Chris Radburn

Viva España. Ingen destination er mere sikker end Spanien, når det er sommer, og danskerne hungrer efter at komme på charterferie.

Spanien er nemlig danskernes absolutte favorit, når der skal bookes ferie i udlandet.

Og selv om rejseportaler som Momondo og Expedia i disse dage flyder over med tilbud om rejser til Spanien, er det tilsyneladende ikke nok til at mætte danskernes behov.

Det er i hvert fald konklusionen hos det britiske lavprisflyselskab easyJet. Fra 19. juli er det klar med tre nye ruter mellem København og Spanien.

Det skriver Check-in.

Øget konkurrence
De nye ruter inkluderer tre ugentlige afgange til Málaga, mens de to andre destinationer, Barcelona og Palma de Mallorca, hver får fire ugentlige afgange.

Med de nye ruter tager easyJet kampen op med Norwegian, Ryanair, SAS og Vueling, der også tilbyder flyvninger til de pågældende destinationer.

I Københavns Lufthavn er ruteudviklingschef Morten Mortensen mere end glad for, at det britiske lavprisselskab øjner en god forretning i den danske lufthavn, fortæller han til Check-in.

- Det er fantastisk, at easyJet øger deres program fra CPH med ekstra kapacitet til danskere og sydsvenskere, der længes efter at komme afsted ned til solen.

Flere områder i Spanien er lige nu gule på Udenrigsministeriets rejsekort, mens der også er regioner, herunder Barcelona og Madrid, som det frarådes at tage til.

Se her hvilke andre restriktioner, der gælder for Spanien pt.