Københavns Lufthavn strejkeramt

Medarbejdere i handling-selskabet, som blandt andet varetager Ryanair og Easyjet, er gået til fagligt møde

Ryanairs afgange til Bruxellles og Milano med planlagte afgange henholdsvis klokken 8.40 og 9 er mandag klokken 10.50 foreløbig ikke kommet afsted, da bagagepersonalet, som håndterer flyselskabet, er gået i fagligt møde. Foto: Finn Frandsen
Ryanairs afgange til Bruxellles og Milano med planlagte afgange henholdsvis klokken 8.40 og 9 er mandag klokken 10.50 foreløbig ikke kommet afsted, da bagagepersonalet, som håndterer flyselskabet, er gået i fagligt møde. Foto: Finn Frandsen

Ved du noget?

Tip os på sms 1224 (alm. sms-takst), eller send en mail til 1224@eb.dk. Du kan også vælge at udfylde formularen herunder.

Opdateret klokken 11.20:

Handling-personalet hos CFS genoptager arbejdet.

Et fagligt møde blandt medarbejdere hos handling-selskabet CFS er slut, og flytrafikken fra Finger F kan nu genoptages. Det betyder, at selskaber som Transavia, Easyjet og Ryanair flyver igen. Der kan dog være forsinkelser resten af dagen, skriver cph.dk

- Vi har fået melding om, at personalet genoptager arbejdet.

- Vi forventer, at der fortsat kan være forsinkelser for de berørte flyselskaber, dvs. Ryanair, Transavia og Easyjet, siger pressechef Kasper Hyllested til Ekstra Bladet klokken 11.20.

(Københavns Lufthavn har flere handlingselskaber, som hver især varetager opgaver som eksempelvis bagagehåndtering, red.)

--------------------------------------------------------------------

Medarbejdere hos handlingselsabet Copenhagen Flight Services (CFS) har her til morgen omkring klokken 8 nedlagt arbejdet og er gået til fagligt møde.

Det oplyser pressechefen i Københavns Lufthavn, Kasper Hyllested, til Ekstra Bladet.

CFS's personale håndterer lavprisflyselskaberne Easyjet og Ryanair samt nogle mindre selskaber - herunder Laudamotion, Wizz Air og Transavia.

- Det er selskaberne i lavprisfingeren - Finger F. Vi er ved at danne os et overblik over situationen og opdaterer løbende på cph.dk, siger Kasper Hyllested.

- Afgangene i morges kom afsted, men som udgangspunkt bliver der ikke håndteret fly lige nu, siger pressechefen.

- Der er ingen fly, der er afgået fra Finger F siden klokken 8, oplyser Kasper Hyllested klokken 9.45 til Ekstra Bladet.

Dermed er følgende fire afgange foreløbig ikke kommet på vingerne:

8.40 til Berlin med Easyjet

8.40 til Bruxelles med Ryanair

8.50 til Eindhoven med Tranavia

9.00 til Milano med Ryanair

- Alle passagerer har fået besked på at afvente yderligere info hos gate-personalet, siger Kasper Hyllested.

Klokken 10.50 har ovenstående afgange fået nye afgangstider mellem klokken 11 og 12, men der er stadig intet nyt om, at medarbejderne i CFS er gået i arbejde igen.

58 kommentarer
Vis kommentarer