Køjesenge på business class

Almindelige sæderækker er så 2014 – fremtidens flyvetur byder ifølge et engelsk designfirma på dobbeltdækker 'pupper'

I fremtiden kommer vi ikke til at sidde side om side i klassiske sæderækker i flykabinen. I stedet bliver vi stakket ind oven på hinanden i afskærmede og personlige rum. Det mener det engelske designfirma, Factorydesign, i hvert fald.

Selskabet har designet sæder i puppeformation, som de kalder Airlair, hvor passagerne ned igennem kabinen er stablet ovenpå hinanden i to lag. Det giver ifølge firmaet hver enkelt passager 30 pct. mere plads.

(Foto fra video, TAT) Ferie TV: 'I hate Thailand'-video er fup

I puppens afskærmede personlige rum, får flyrejsende mulighed for selv at styre, hvordan sædet skal indstilles helt uden at forstyrre andre passagerer – eller selv blive forstyrret af andre for den sags skyld. Indenfor puppens rammer kan sædet nemlig både indstilles, så man ligger fladt eller sidder ret op. Desuden styrer man selv lyset i sin puppe, og der er selvfølgelig også personligt underholdningssystem.

Spænd op til lir på hotelophold (Foto: Julian Povey/Flickr) Ferie Sæt fut i forholdet: Fifty Shades of Grey hotelophold

Som udgangspunkt blev designfirmaet bedt om at udvikle et forslag til Zodiac Seats, som sælger business-klasse sæder til flyselskaber som British Airways. Om nogle flyselskaber har reelle planer om at skifte eksisterende sæder ud med AitLair, melder historien ikke noget om.

Gir du en drink? (Foto: Don LaVange/Flickr) Ferie Sådan scorer du gratis drinks

1 af 6 
2 af 6 
3 af 6 
4 af 6 
5 af 6 
6 af 6 
0 kommentarer
Vis kommentarer