Kom foran i køen med en grim julesweater

Julesweatre er sjove - og nu kan de også få dig foran i køen

Alaska Airlines lover også, at man kan komme foran i køen med en pænere julesweater. Foto: Alaska Airline
Alaska Airlines lover også, at man kan komme foran i køen med en pænere julesweater. Foto: Alaska Airline

Det koster en del ekstra, hvis man vil først i køen, når man boarder et fly.

Men hvis du finder din grimmeste julesweater frem, så kommer du foran i køen hos Alaska Airlines. Den 20. december, som angiveligt er nationaldag for grimme julesweatre, kan man få en priorityboarding ved flyselskabet.

Mange lysskulpturer hos Glow Odense bruges som ramme eller baggrund for et billede. Foto: Ditte Lunde Ferie Til nissebal i Selfieland

Men festlighederne stopper ikke der. Flyselskabet vil også afspille julemusik, når passagererne kommer ombord samt vise gratis julefilm. Alaska Airlines serverer også specielle juledrikke ombord.

Hvis du hader julen, så skal du måske vælge et andet flyselskab.

- Vi ved, at rejser i julen kan være stressende for nogen, det er derfor, at vi sikrer os, at hvis man flyver med os på denne tid af året, så er det en oplevelse, som bringer ustandselig glæde til alle vores gæster, siger Natalie Bowman, direktør for markedsføring i Alaska Airlines, i en pressemeddelelse.

Julemarkedet ved Princes Street Gardens har alverdens boder, og det er nemt at blive grebet af stemningen og få lyst til at købe lidt af det hele. Men så er det jo godt, at der er begrænset plads i kufferten. Foto: Rasmus Flindt Pedersen Udland Kickstart julen i Edinburgh

Det er tredje år i træk, at flyselskabet lancerer muligheden for en opgradering til deres kunder. Historien melder dog ikke noget om, hvor mange som har benyttet sig af tilbuddet. Men noget tyder på, at folk er vilde med grimt julestrik. De trender i hvert fald på sociale medier.

10 kommentarer
Vis kommentarer