Komplet vanvid! Kim og Kanye flasher voldsom ødselhed

Kim Kardashian West og Kanye West havde lejet et gigantisk privatfly, da de skulle fejre Thanksgiving i sidste uge

Kim og Kanye er kommet i modvind over at have pralet med at leje et kæmpe Boeing 747-fly med plads til 660 passagerer. Foto: Evan Agostini/AP
Kim og Kanye er kommet i modvind over at have pralet med at leje et kæmpe Boeing 747-fly med plads til 660 passagerer. Foto: Evan Agostini/AP
Følg Ferie

Det er bestemt ikke penge, som realitystjernen Kim Kardashian West og hendes verdensberømte mand, Kanye West, mangler, og det valgte det amerikanske power couple også lige at sætte en tyk streg under, da de i forbindelse med den amerikanske højtid Thanksgiving i sidste uge valgte at flyve yderst luksuriøst.

Her havde Kanye West nemlig valgt at leje et gigantisk privatfly i form af en Boeing 747 med plads til intet mindre end 660 mennesker (hvis flyet altså blev benyttet som et kommercielt fly) til at transportere den lille familie hjem fra ferie.

Det skriver Mirror.

Og Kim Kardashians 120 millioner følgere skulle da bestemt ikke gå glip af den voldsomme overdådighed, så derfor delte den 38-årige kendis da lige et par videoer af flyet på sin Instagram-story.

- Jeg tager da bare lige en privat 747, lyder det blandt andet fra den kæphøje Kardashian i videoerne, som du kan se herunder:

(Artiklen fortsætter under videoerne)

Kim Kardashian mobbes for feriebillede: 'Se lige hendes tå!'

Bliver svinet til af fans
Det har dog skabt røre i andedammen, at Kim og Kanye valgte at flyve i det gigantiske fly, der blandt andet er det samme slags, som amerikanske præsidenter får stillet til rådighed.

På de sociale medier har folk nemlig svinet de to kendisser til for at være ’ulækre’ og for at forårsage unødvendig skade på miljøet.

- Jeg kan simpelthen ikke forstå, at Kim og Kanye er på et 747-fly ALENE. Et fly, der normalt har plads til op mod 660 passagerer! De er tilsyneladende skide ligeglade med den globale opvarmning og de skovbrande, som ville have brændt deres hus ned, hvis det ikke havde været for brandmændene, skriver en rasende bruger og henviser til de massive skovbrande i Californien.

- Det eneste, jeg kan tænke på, er, at det er spild af brændstof, ressourcer og at det skader miljøet. De er så ulækre, og det er så unødvendigt, skriver en anden.

- I er ulækre og burde skamme jer. Der er ikke noget værre end et unødvendigt pengeforbrug, skriver en tredje.

Nu igen... Folk raser over sexet Kardashian-billede

Mere fra Ekstra Bladet+

Dem, der i sidste ende betaler regningen for det politiske svigt, er patienterne

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind