Krise i luften: Mand drak sig fuld og ragede på en anden mand

En passager på et fly fra Honolulu til New York drak sig stinkende fuld og begyndte så at tage tøjet af og rage på sine medpassagerer

Det var ombord på et Hawaiian Airlines fly, at en meget beruset mand begynder at tage tøjet af og rage på en anden passager. (Foto: Flickr/Clément Alloing)
Det var ombord på et Hawaiian Airlines fly, at en meget beruset mand begynder at tage tøjet af og rage på en anden passager. (Foto: Flickr/Clément Alloing)

Nok kan det være rart med et beroligende glas vin eller en skarp til at sove på, hvis flyveturen er lang, og man i forvejen ikke er særlig flyveglad.

Men det er ikke nogen god idé at drikke sig sanseløst fuld. Slet ikke, hvis man er typen, der ikke kan styre sig, når alkoholen begynder at flyde i blodet.

Se også: Dyre hoteller er mere beskidte end billige

Ikke desto mindre sker det. Og senest gik så endnu en beruset mand langt over stregen i flere kilometers højde. Det skriver NY Post.

Ricardo Caceres er ifølge et anklageskrift manden, det hele drejer sig om. Her står der beskrevet, hvordan han lige fra han satte sig i sædet begyndte at drikke voldsomt meget alkohol.

Rørte anden mand i skridtet
Efter et stykke tid begyndte han herefter at røre ved brystet, skridtet og bæltet på den mandlige passager, der sad ved siden af ham i sædet i midten.

Den forulempede mands kone sad ved vinduesæden og overværede – noget chokeret – det hele.

Stærkt forarget, spurgte den mandlige passager Ricardo Caceres, hvad pokker han havde gang i. Det svarede den fulde mand ikke på.

I stedet begyndte han stille og roligt at tage sine bukser og underbukser af, indtil han sad helt nøgen ved siden af de to mildest talt rystede passagerer.

Se også: 16 ting du IKKE bør gøre på flyrejsen

Det fik den mandlige passager i nabosædet til at kalde efter stewardesserne, som fik overtalt manden til at tage sit tøj på og lade både den forulempede mand og hans kone være, indtil flyet landede i JFK Lufthavnen i New York.

Her blev Ricardo Caceres anholdt. Han blev dog senere løsladt, da han angiveligt betalte sin kaution på 25.000 amerikanske dollars. Og nu venter han så på sin dom.

14 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Ferie
Seneste i Ferie
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere