Kritikken hagler ned over flyselskab: Bød fodboldhold velkommen med bikini-show

Endnu engang bliver det vietnamesiske flyselskab VietJet Air svinet til for deres kontroversielle reklamestunts med letpåklædte stewardesser

VietJet Air bliver hvert år svinet til for deres årlige kalender med letpåklædte kvinder. Nu får selskabet også hug for et bikini-show om bord på et af deres fly.
Følg Ferie

Allerede ved lanceringen af flyselskabet tilbage i 2011, blev VietJet Air kritiseret, fordi de promoverede sig selv ved at vise kvinder iført intet andet end bikini og dermed gav sig selv kælenavnet ’bikini-flyselskabet’.

Siden da har det vietnamesiske flyselskab overhørt enhver kritik og har blandt andet hvert år udgivet en udskældt bikini, hvor yderst letpåklædte kvinder viser deres former frem i bikini eller undertøj i flyselskabets rød/gule farver.

 Se Vietjets 'bikinikollektion' anno 2018 her.

Og nu har flyselskabet altså formået at få folk op af stolene endnu engang.

Denne gang er flyselskabet kommet i modvind, fordi de den 28. januar valgte at byde Vietnams U23-hold i fodbold velkommen på flyet med et bikini-show.

Det skriver Taiwan News.

Ungdomslandsholdet spillede i lørdags mod Uzbekistan i finalen i turneringen 'Asian Football Confederation'. En kamp Vietnam tabte 2-1, og et nederlag, som flyselskabet altså mente, de kun udbedre ved at give de unge spillere noget at kigge på.

Se med bag kameraet: Flyselskab kritiseret for sexet kalender

Opfordrer til boykot
Videoen af den letpåklædte fly-catwalk er efterfølgende blevet delt på sociale medier, hvor adskillige brugere kritiserer VietJet Air for deres stunt, som flere brugere kalder 'en pinlig reklamestrategi'. Flere brugere opfordrer tilmed folk til at boykotte firmaet.

Selvom VietJet Air er vant til at møde kritik for deres kontroversielle stil, så blev modvinden alligevel for stærk for dem denne gang. Søndag aften delte de derfor en undskyldning på deres Facebook-side, hvor de beklagede over for det vietnamesiske fodboldforbund og U23-spillerne.

Ifølge direktøren for det vietnamesiske lavprisflyselskab, Nguyen Thi Phuong Thao, var bikini-showet ikke planlagt på forhånd, men blot noget, som de pågældende ansatte på flyet fandt på.

VietJet Air har angiveligt organiseret et møde, hvor de kan diskutere hændelsen, så lignende ikke sker i fremtiden.

En af de modeller, som var en del af bikini-showet benægter dog Nguyen Thi Phuong Thaos forklaring og påstår, at flyselskabet havde inviteret hende til at byde fodboldholdet velkommen:

- Vi blev inviteret og bedt om at udføre et bikinishow som modeller, ikke dansere. Vi blev bedt om at iføre os bikinier, det var ikke vores eget valg, lyder det fra Lai Thanh Huong.

Bikini-modeller i modvind efter døds-orkanen: 'Selvglade narcissist!'

Folk med høj uddannelse, der opfører sig top-idiotisk

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.