Krydstogtskib tippede næsten over: Passagerer skreg i panik

Det skabte ekstrem kaos og fik passagerer til at skrige og græde i frygt, da et krydstogtskib søndag aften begyndte at tippe voldsomt til den ene side

Det var dette skib, som søndag tippede så meget til den ene side, at passagererne om bord troede, det ville gå helt galt. Pressefoto: Carnival Cruise Line
Det var dette skib, som søndag tippede så meget til den ene side, at passagererne om bord troede, det ville gå helt galt. Pressefoto: Carnival Cruise Line
Følg Ferie

- Først tænkte jeg ikke over det, da det vel ikke er unormalt for et skib at gynge frem og tilbage, men pludselige gyngede det ikke tilbage igen. Det blev bare ved med at læne sig til den ene side.

Sådan lyder det fra en krydstogtpassager ved navn David Crews, der søndag aften var om bord på et skib fra rederiet ’Carnival Cruise’, hvor passagerer efter sigende gik i panik og råbte og skreg i frygt for, at skibet ville forlise.

Det skriver News 6.

Den usynkelige skude: NU skal Titanic sejle igen

Krydstogtskibet med navnet ’Carnival Sunshine’ var angiveligt kun nået et par timer væk fra havnen Port Canaveral på den østlige kyst i Florida, da et mekanisk problem fik skibet til at tilte til den ene side.

- Først begyndte tallerkener og bestik at glide ned fra bordene, og så begyndte bordene også at glide, fortæller David Crews det amerikanske medie og fortsætter:

- Da glas og tallerkener faldt ned og blev knust, begyndte det at blive et sandt kaos med skrig, gråd og panik.

På billederne herunder, som journalisten Clay LePard fra News 6 har delt på Twitter, kan man se, hvordan tallerkenerne og andre ting er faldet på gulvet på skibet:

(Artiklen fortsætter under opslaget)

Kæmpe millionerstatning til krydstogt-ansat

Skibet sejlede videre
Det lykkedes dog kaptajnen at få skibet tilbage i en normal position, hvorefter krydstogtrejsen fortsatte som planlagt.

Rederiet har efterfølgende udsendt et brev med en undskyldning til passagererne om bord samt offentliggjort en udtalelse, hvor de forklarer, hvad der forårsagede den dramatiske hændelse:

- Søndag aften oplevede Carnival Sunshine et teknisk problem, der fik skibet til at tilte. Der var aldrig problemer med sikkerheden, og vores medarbejdere løste hurtigt situationen, står der i udtalelsen, som fortsætter:

- Efterfølgende fortsatte aftenen som planlagt for vores gæster, og Carnival Sunshine fortsætter sin krydstogtrejse til Caribien som planlagt. Vi er kede af den forstyrrelse, hændelsen forårsagede. Skibet er fuldstændig funktionsdygtigt og vil sejle videre som planlagt. Vi er stadig overbeviste om, at sikkerheden på skibet er i top.

Bræk og afføring i spandevis: 300 krydstogtpassagerer fra Mallorca ramt af Roskildesyge

Mere fra Ekstra Bladet+

Hvis Herlufsholm var en muslimsk friskole ...

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind