Kvinde gav hotel dårlig anmeldelse: Ejeren bad hende gå på slankekur

- Du burde gå på slankekur, siden du hader alt og alle, lød beskeden til Emily Chance, efter hun havde givet et hotel en dårlig anmeldelse

Emily Chance fik en meget ubehagelig SMS fra hotellets ejer. Foto: Caters News Agency
Emily Chance fik en meget ubehagelig SMS fra hotellets ejer. Foto: Caters News Agency

En romantisk getaway for to blev knap så hyggelig for engelske Emily Chance og hendes mand, Michael, som i slutningen af september havde booket et to-dage langt ophold på Nelcon Hotel i Blackpool, England.

Det skriver flere britiske medier – heriblandt The Sun.

Selvom parret, der skulle fejre deres to års bryllupsdag, godt nok kun havde betalt 38 pund (cirka 320 danske kroner) for de to dage på discount-hotellet, var de bestemt ikke tilfredse med hotellets standard, og derfor skrev Emily en lang anmeldelse på hjemmesiden Booking.com, hvor hun gav sin mening til kende.

- Selvom bygningen er i dårlig stand, var værelset ikke så slemt, men det var meget slidt, og der burde blive brugt mere energi på dem (værelserne, red.), siden de (hotellet, red.) vil have betaling for dem. Lugten er frygtelig, når du træder ind i rummet, og den sad fast i mit tøj og værdier længe, for min tante kunne lugte det, da vi kom hjem, skriver Emily blandt andet i anmeldelsen, som du kan se i sin fulde herunder:

 

Kalder hende tyk i SMS
I første omgang besvarede hotellets talsmand Emilys anmeldelse offentligt på Booking.com, hvor han blandt andet spurgte hende om, hvilken service hun havde regnet med at få, da hun bookede et discount-hotel.

Se hotellets svar herunder:

 

Det viste sig dog hurtigt, at den offentlige besvarelse af Emilys anmeldelse ikke var nok for hotellet, som efterfølgende sendte en SMS-besked til den engelske kvinde, hvor det i den grad blev mere end insinueret, at Emily vejer for meget:

- For en person, som aldrig har været væk hjemmefra før, virker du ikke synderligt nervøs. Til gengæld virker du usympatisk og krævende og bør højst sandsynligt gå på slankekur, siden du hader alt og alle, lød SMS-beskeden.

Ferie - 26. sep. 2017 - kl. 09:22 Makaber ferie på hotel: Lig rullede forbi hotelværelset

Hotelejer bekræfter, men fortryder ikke
SMS-beskeden blev ikke afsluttet med afsenders navn, men Emily gættede hurtigt, at det nok var en fra hotellet, der stod bag. Det viste sig da også, at det rent faktisk var hotellets ejer, Ken Evans, der havde skrevet beskeden, og han står ved, hvad han har skrevet:

- Jeg har ikke noget imod, at folk anmelder os, men det, hun har skrevet, er en bunke løgne. Hotellet er ikke beskidt og lugter ikke. Hun ledte efter problemer, som ikke var der. Jeg er virkelig træt af det hele, og jeg fortryder ikke, at jeg har skrevet til hende. Overhovedet ikke, siger hotelejeren til Daily Mail og fortsætter:

- Anmeldelsen var ulækker og fik en af mine kvindelige ansatte til at græde. Det er et discount-hotel, men vi er ikke beskidte, og vi fortjener ikke at blive løjet om.

Se også: Morten var på Bone's og skrev 'grov' anmeldelse: Så fik direktøren nok

Det er krænkende
Emily Chance er dog bestemt ikke tilfreds med tonen i SMS-beskeden:

- Min vægt har bestemt ingenting med dette at gøre. Personalet på hotellet prøvede overhovedet ikke at hjælpe, og vi var bange for, at vi ville miste vores depositum på 40 pund, hvis vi forlod hotellet, siger hun til Daily Mail og fortsætter:

- Et herberg ville have været renere. Sengetøjet og håndklæderne havde ikke været vasket i lang tid. Badet var ulækkert, og der var snavs på elkedlen og tyggegummi i vindueskarmen .

- Jeg gav en ærlig anmeldelse omkring, hvor dårlig Nelcon Hotel er, og en fra personalet valgte at gå ind på min konto, finde mit nummer og skrive en krænkende besked fra deres privattelefon, hvor de siger, jeg skal gå på slankekur. Det burde ikke være tilladt.

Ferie - 27. sep. 2017 - kl. 10:29 Sparkede hotelansat i hovedet: Nu har han fået sin straf

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Ferie
Seneste i Ferie
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen