Kvinde lod barnebarn tisse på flygulvet

Kvinde hjalp pige med at få bukserne af, så hun kunne tisse på gulvet i flyet

Her ses kvinden hjælpe barnebarnet med at få ordnet 'fornødenhederne'. (Foto: All Over Press)
Her ses kvinden hjælpe barnebarnet med at få ordnet 'fornødenhederne'. (Foto: All Over Press)

De fleste ved, hvor irriterende det kan være at skulle tisse midt under en flyvetur.

Ikke bare skal du forstyrre din sidemand, så du kan komme ud fra det indeklemte midtersæde, men tisseturen skal også nøje planlægges, så du ikke pludselig står i vejen for serveringsvognen og det hårdtarbejdende flypersonale.

Når du endelig har kæmpet dig fri, står du overfor små og klaustrofobiske flytoiletter. Så hvorfor egentlig gennemgå alt besværet – man kan jo bare tisse på gulvet?

Nøjagtig sådan tænkte en kvinde, da hendes barnebarn skulle tisse om bord på et Air China-fly. Det skriver Daily Mail.

Der er flere af medpassagerne fra flyet, der efterfølgende har delt historien på de sociale medier.

På platformen, Sina Wibo, skriver brugeren @kaifenggaocaisheng, at flyet skulle til at lande, da pigen fortalte, at hun skulle tisse.

Måtte ikke gå på toilettet
Ifølge Daily Mail måtte bedstemoderen ikke tage pigen med på toilettet, da flyet var tæt på jorden og toiletterne aflåst.

Men når man skal, så skal man – så bedstemoderen trak bukserne ned på den lille pige og fik hende til at tisse på gulvet foran sædet.

Det kan blive dyrt, hvis du har mere vægt i kufferten, end flyselskabet tillader. (Foto: Peter Hove Olsen/Polfoto) Rejsetips Pak klogere: Tung kuffert kan koste dig dyrt

Flere medpassagerer hørte tisseriet og bad tissetrolden og bedstemoderen om at vise lidt hensyn. Det fik dog ikke tisseriet til at stoppe. I stedet sendte bedstemoderen blot onde blikke mod dem, der kritiserede hendes opførsel.

Det kan være svært at holde igen, når det først er på vej. Her ses det tydelige bevis – en stor pøl tis på flyets gulv. (Foto: All Over Press)
Det kan være svært at holde igen, når det først er på vej. Her ses det tydelige bevis – en stor pøl tis på flyets gulv. (Foto: All Over Press)

Tisse-episoden fandt sted på et Air China-fly fra Zhengzhou til Kinas hovedstad, Beijing. Flyselskabet har ikke selv kommenteret på episoden eller på det faktum, at tisse-parret fik lov til at forlade lufthavnen uden nogen påtale eller bøde i hånden.

Dubai Mall er med sine 1.124.000 m² verdens største shoppingcenter. Det rummer over 1200 forretninger, inkl. restauranter, biografer, akvarium, undervandszoo, skøjtebane, legeland og et dinosaurus-skelet i fuld størrelse. (Foto: All Over Press) Udland Her er byen der får dit dankort til at svede

Problemer med dårlig opførsel
Det er dog ikke første gang, at sociale medier bringer historier om dårlig opførsel fra kinesiske rejsende og turister.

Tisseri – og det der er værre – i offentlig transport, ødelæggelse af offentlige faciliteter og historiske seværdigheder samt manglende respekt for kulturelle regler på turistdestinationer er blot nogle af de eksempler, der jævnligt kommer frem på den dårlige opførsel.

Kinas Nationale Turist Administration lovede sidste år, at de ville reagere hårdt på dårlig opførsel fra Kinas borgere. De kan jo passende starte med at give det tissende barns bedstemor et opkald.

59 kommentarer
Vis kommentarer