Kvinde smidt af fly: Slog piloten i ansigtet

Et helt hold turister blev forsinket i flere timer, da de var på vej til Cypern, fordi en kvinde gik bersærk

Et Easyjet-fly i Københavns Lufthavns lavpristerminal. (POLFOTO)
Et Easyjet-fly i Københavns Lufthavns lavpristerminal. (POLFOTO)

Mange turister har prøvet at blive forsinket i flyet på vej på ferie. Men det er formentlig de færreste, der har oplevet, at politiet har måtte boarde flyet for at få skik på sagerne.

Dog var det tilfældet for et helt fly fuld af turister, der skulle fra Manchester til Paphos på Cypern med lavprisflyselskabet Easyjet.

En kvinde havde ifølge Manchester Evening News haft en 'forstyrrende' opførsel, og derfor blev hun bedt om at forlade flyet.

Slog piloten
Den 25-årige kvindelige passager havde dog endnu ikke fået raset helt ud, så mens hun blev eskorteret ud af flyet, vendte kvinden om og angreb piloten.

Ifølge mediet anholdte politiet efterfølgende kvinden for overfald, fordi hun havde slået piloten i ansigtet.

- Selvom den her slags hændelser er sjældne, tager vi dem meget alvorligt. Vi tolererer ikke aggressiv eller truende adfærd ombord, og vi presser altid på for at retsforfølge de pågældende personer, lyder det fra en talsmand fra Easyjet.

Det er nemt at blive irriteret over småting, når man sidder tæt, og rummet er fyldt med babygråd, dårlig luft og højtsnakkende rejsende. (Foto: Colourbox) Ferie Passagerer raser ud: Dette irriterer folk mest på flyet  

To timer forsinket
De mange rejsende på flyet blev over to timer forsinket på grund af hændelsen og nåede først frem til deres ferie sent onsdag aften.

Ifølge en undersøgelse er der en god grund til, at flypassagerer går amok på fly.

Katherine A. DeCelle, professor for organisatorisk adfærd på University of Toronto, er kommet frem, at de fysiske forskelle, som større sæder og separate sektioner, mellem flyets første klasse og økonomiklasse øger chancen for aggressiv adfærd hos passagererne på de billige rækker.

– Psykologiundersøgelser fortæller os, at når mennesker føler en form for berøvelse og ulighed, er der større chance for, at de ter sig, har professoren udtalt til CNN.

Grunden til den 25-årige kvindes raserianfald melder politiet eller Easyjet dog ikke noget om.

29 kommentarer
Vis kommentarer