Kvinde strandet i lufthavn i tre måneder

En kvindelig turist har været strandet i en lufthavn i tre måneder - først nu er hun blevet fjernet

Du har måske været strandet i en lufthavn et par timer - men hvordan er det mon at være strandet i tre måneder? Foto: Live.Your.Life/Flickr
Du har måske været strandet i en lufthavn et par timer - men hvordan er det mon at være strandet i tre måneder? Foto: Live.Your.Life/Flickr

Lufthavne kan være både rare og sjove at være i - men nok mest fordi, man ved, man skal videre.

Ved man ikke, hvornår man kommer væk, er historien nok en lidt anden.

Det kan den 46-årige kvinde Tanya Lewis fra Louisiana i USA sikkert skrive under på, da hun har været strandet i Bogotas internationale lufthavn i Colombia i tre måneder. Det skriver The Washington Post.

Tanya Lewis har sovet i afgangshallen, men er stået op hver morgen klokken fem, fordi sæderne var ubehagelige at ligge på.

Hun har brugt tiden på at skrive dagbog og gå rundt i lufthavnen, og andre rejsende i lufthavnen har hjulpet hende med penge og mad.

Nogle af de ansatte i lufthavnen har også forbarmet sig over hende og givet hende mad og snacks.

- Det var hårdt at se hende hver dag og nat i de stole. Hver morgen, når jeg kom på arbejde, kom jeg med kaffe til hende, så hun kunne vågne med en varm drik, fortalte Diana Fernandez, der er ansat i lufthavnen, til El Tiempo ifølge Washington Post.

Hvordan endte hun der?
Det er ikke helt klart, hvordan Tanya Lewis strandede i Colombia, men kvindens udtalelser til journalister i Bogota svarer på nogle af spørgsmålene.

I 2012 forlod hun USA for at undslippe 'juridiske problemer', men hun insisterer på, at anklagerne er falske, og at hun er uskyldig.

Tanya Lewis' mål var at nå til Jordan gennem Spanien, men hendes penge slap op, da hun befandt sig i den colombianske by Cali.

Her fik hun hjælp af nogle rejsende, der af sympati betalte for hendes fly til Bogota i slutningen af oktober, hvor hun altså endte med at være strandet i tre måneder.

Nu skal hun udvises
I sidste uge lagde de colombianske myndigheder an til at udvise den 46-årige kvinde, og i onsdags blev hun fjernet fra lufthavnen - i håndjern. Hun blev eskorteret til den amerikanske ambassade, der ikke vil sige noget om, hvor kvinden befinder sig nu.

Ambassaden vil heller ikke udtale sig om, om Tanya Lewis har bedt om hjælp tidligere. Det er dog normalt sådan, at ambassaden hjælper strandede passagerer med en flybillet hjem.

Udlændingemyndighederne har sagt, at Tanya Lewis kom til Colombia uden de rette tilladelser, og det er derfor, hun er blevet fjernet fra lufthavnen.

Se også: Vil du til USA? Så bliver du nu spurgt om dine social media-konti

 

8 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Ferie
Seneste i Ferie
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere