Lady Gaga i bar røv og høje hæle

Den excentriske sangerinde Lady Gaga har taget de højhælede sko på og gået sig en tur på stranden

Gaga åbnede i den grad op i Netflix-dokumentaren 'Five Foot Two'

Det er vist ved at være yderst sjældent, at folk stadigvæk bliver overraskede, når Lady Gaga tropper op i mere eller mindre aparte beklædningsdele, men mon ikke, der var en enkelt eller to af sangerindens 26,6 millioner følgere på Instagram, som kiggede en ekstra gang, da hun forleden delte en række strandbilleder af sig selv.

På billederne har den excentriske popstjerne nemlig iført sig en noget speciel påklædning i form af en gennemsigtig bikinitop, en minimal g-streng samt et par højhælede sko, mens hun nyder de varme himmelstrøg på stranden i Miami.

Call me Princess Peach    #ladygaga #JoanneWorldTourMiami

Et opslag delt af Lady Gaga (@ladygaga) den

Foto: Arkivfoto/All Over Press Ferie - 25. jul. 2017 - kl. 06:31 Delte ferie-billeder med sine fans: Skuespillers hjem plyndret

'Er du skør?'
De høje hæle er måske ikke verdens mest velegnede type sko, når man bevæger sig rundt i sandet, men fint ser det da ud, og hovedparten af Lady Gagas følgere roser da også billederne, men det er alligevel ikke alle, der forstår sangerindens usædvanlige tøjvalg:

- Er du skør?, spørger en af hendes følgere.

- Har du lavt selvværd og brug for, at folk booster dit ego? Din musik er god, så hold dig til det og tag noget mere tøj på, skriver en anden.

På det sidste strandbillede fra Lady Gaga kan man se hende slænge sig i en solstol. Selvfølgelig stadig iført sine høje hæle:

#joanneworldtour #ladygaga

Et opslag delt af Lady Gaga (@ladygaga) den

På Instagram kan man læse sig til, at den populære hitmager har nydt en rolig Thanksgiving-ferie og nu er i fuld gang med sin verdensturné. Heldigvis nåede hun altså at slappe lidt af på stranden inden sin koncert i Miami i går aftes.

Lady Gaga skulle have været til Danmark den 21. oktober i år i forbindelse med sin turné, men koncerten blev udskudt på grund af sygdom. I stedet kommer popstjernen til Royal Arena i København den 17. februar.

Se også: Desperat husmor viser bikinikroppen frem

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Ferie
Seneste i Ferie
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen