Lagengymnastik hos fremmede: Så mange har haft sex i en Airbnb-bolig

Hver tredje af dem, der har haft sex i en Airbnb-bolig indrømmer desuden, at de efterlod 'væsker' på sengetøjet

Det kan godt være, du skal vaske sengetøjet en ekstra gang, næste gang du udlejer din bolig, for måske der er efterladt en flydende gave... Foto: Colourbox
Det kan godt være, du skal vaske sengetøjet en ekstra gang, næste gang du udlejer din bolig, for måske der er efterladt en flydende gave... Foto: Colourbox

Det bliver stadig mere og mere normalt for rejsende at leje en feriebolig gennem udlejningshjemmesider som Airbnb i stedet for at smide mange penge efter et hotelværelse, men med besparelsen følger der også visse konsekvenser.

Der er blandt andet ikke noget hotelpersonale, der kommer og rydder op efter dig eller reder sengen med rent sengetøj hver morgen.

Men det er ikke kun Airbnb-gæsterne, der må lide en tørn for pengenes skyld. Også udlejerne, som tjener ekstra penge på at stille deres tomme bolig til rådighed, må finde sig i uheldige og til tider klamme oplevelser.

Det har blandt andet medført, at hele 48 procent af Airbnb-udlejerne har overvejet at stoppe med at leje deres bolig ud, og at hele 22 procent rent faktisk har oplevet noget så grelt, at de lukkede ned for fremmede i deres hjem.

Det viser en undersøgelse, som hjemmesiden House Method har lavet blandt 1000 Airbnb-gæster og 100 Airbnb-værter.

Hvis du planlægger at rejse til sydens sol i påsken og udleje din lejlighed imens, kan det godt betale sig at sætte sig ind i forsikringsreglerne. Foto: Arkivfoto Ferie Sådan dækker forsikringen hvis du bruger Airbnb

Intime væsker på sengetøjet
Hjemmesiden har analyseret, hvilken opførsel kunderne og værterne har henholdsvis vist og oplevet, og det er der kommet en del dystre sandheder ud af. Blandt andet indrømmer mere end halvdelen (53 procent) af de adspurgte, at de har haft sex i en Airbnb-bolig.

Og ikke nok med det, så indrømmer 32 procent af dem, at de efterfølgende efterlod diverse 'væsker' fra samlejet på sengetøjet.

Udover det indrømmer 27 procent, at de har haft sex i badet, hvor 10 procent af dem benyttede badekarret til den intime omgang, og 7 procent af de adspurgte fortæller, at de har haft sex i køkkenet.

Selvom det umiddelbart lyder som om, at Airnbnb-gæster er ekstra uhøflige, fordi de ikke tager hensyn til deres vært, når de efterlader flydende væsker på sengetøjet, så viser House Methods undersøgelse faktisk, at Airbnb-gæsterne er mere betænksomme i et lånt hjem end på et hotelværelse.

Hele 64 procent - altså dobbelt så mange - indrømmer nemlig, at de har efterladt væsker på sengetøjet under et hotelophold.

Ferie Airbnb-vært fra helvede: Skubbede ung kvinde ned ad trappen

Stjæler og snyder udlejer
Udover sexdelen af undersøgelsen viser besvarelserne, at Airbnb-værterne blandt andet har måttet finde sig i ting såsom tyveri, fester, flere gæster end aftalt og beskeder fra gæsterne midt om natten.

Ti procent af de adspurgte indrømmer f.eks., at de har stjålet toiletting såsom shampoo og balsam med ved afrejse og mere end 13 procent indrømmer, at de har taget en gæst mere med end aftalt med værten.

Se en liste over flere af indrømmelserne herunder:

10 øvrige indrømmelser fra Airbnb-gæster

1. Respekterede ikke hus-reglerne: 7,8 procent

2. Forventede 24-timers hotelservice: 5,1 procent

3. Tog et kæledyr med, selvom det var forbudt: 5 procent

4. Gav dårlig anmeldelse for årsager, som udlejer ikke kunne ændre på: 4,4 procent

5. Ventede med at brokke sig indtil anmeldelsen: 4,3 procent

6. Sagde kun gode ting i anmeldelsen, men gav alligevel kun én stjerne: 6,4 procent

7. Skrev til udlejer om natten: 7 procent

8. Skrev til udlejer ofte i løbet af opholdet: 12,4 procent

9. Ændrede ankomsttid kort før ankomst: 15,2 procent

10. Lod aircondition være tændt hele dagen, selvom de var ude: 41,1 procent

Kilde: House Method

Cesar Adam Mendez Fuentes er nu anholdt og sidder fængslet i Greenville County. Foto: Greenville Police Department Ferie Ny Airbnb-skandale: Amanda fandt skjult kamera i vækkeuret

10 kommentarer
Vis kommentarer