Lam passager tvunget til at tisse i vandflaske

Derudover påstår passagereren, at flypersonalet forlangte penge for det tæppe, som han ville bruge til at gemme sig under, da han skulle tisse i flasken

En australsk mand ved navn Darren Belling påstår, at flyselskabet Flydubai tvang ham til at tisse i en flaske på en flyvning til Helsinki. Foto: Elaine Thompson/AP
En australsk mand ved navn Darren Belling påstår, at flyselskabet Flydubai tvang ham til at tisse i en flaske på en flyvning til Helsinki. Foto: Elaine Thompson/AP
Følg Ferie

En 52-årig australsk para-atlet ved navn Darren Belling hævder, at han i oktober måned blev tvunget til at tisse i en vandflaske på et Flydubai-fly til Finland, fordi flyselskabet ikke havde nogen kørestol på flyet.

Det skriver BBC.

Ifølge det britiske medie fløj den australske ishockeyspiller, der er lam i underkroppen, fra Dubai til den finske hovedstad, Helsinki, hvor han skulle repræsentere sit hjemland i para-VM i ishockey i sidste måned.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Omkring tre timer inde på den syv timer lange flyvning skulle Darren Belling tisse, men da han spurgte om hjælp til at komme ud på toilettet, fik han af en stewardesse at vide, at de ikke havde nogen kørestol om bord, og at han derfor blev nødt til at holde sig.

Kort efter vendte flypersonalet angiveligt tilbage med en tom vandflaske, som Darren Belling kunne bruge, hvis han ikke kunne holde sig, og at de - ifølge Darren Belling - samtidig forsøgte at opkræve betaling, da han bad om et tæppe til at dække sig til med.

Transkønnet kvinde tvunget til at vise bryster i lufthavnen

'Fuldstændig chokeret'
- Jeg var fuldstændig chokeret, siger australieren til BBC.

- De tværede ud i ansigtet på mig, at jeg har et handicap, og det viser blot, at nogle mennesker og virksomheder ikke har empati for dette, men at de blot behandler en anderledes.

Det britiske medie har kontaktet flyselskabet, som fortæller, at det ikke er muligt for dem at tilbyde kørestole om bord på deres fly.

Flyselskabet har desuden offentliggjort en skriftlig undskyldning, hvori de slår fast, at de nu vil 'igangsætte en undersøgelse for at finde ud af, hvordan hændelsen kunne finde sted'.

Etbenet kvinde nægtet adgang til turistattraktioner

Mere fra Ekstra Bladet+

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind