Lav 'beskidte dansetrin' på legendarisk film-hotel

Det smukke hotel fra filmklassikeren Dirty Dancing er et vaskeægte ferieresort, som helt almindelige mennesker kan indlogere sig på

Det er muligt at indlogere sig på det hotel, der blev brugt i Dirty Dancing-filmen. Foto: All Over
Det er muligt at indlogere sig på det hotel, der blev brugt i Dirty Dancing-filmen. Foto: All Over
Følg Ferie

'Nobody puts Baby in a corner'.

Den replik er vist ikke gået manges næse forbi.

Den stammer selvfølgelig fra den legendariske filmklassiker 'Dirty Dancing', hvor Patrick Swayze som i sand 'prinsen på den hvide hest'-stil redder medstjernen Jennifer Grey fra det dunkle hjørne, hun er blevet placeret i af sine forældre, der er sure på hende.

Filmen fik i 1987 teenagere verden over til at juble over den romantiske kærlighedshistorie på feriestedet Kellerman mellem den udadvendte og sexede danseinstruktør Johhny Castle og den generte Frances 'Baby' Houseman, som er på ferie med sin familie.

Men selvom Patrick Swayze altså i filmen bestemt ikke ville have, at hans 'Baby' sad i hjørnet, så har du faktisk rig mulighed for at gøre netop dette.

Det luksuriøse hotel er nemlig et vaskeægte hotel i virkeligheden, hvor helt almindelige mennesker kan indlogere sig .

Det skriver Womans Day, som tilføjer, at hotellet rent faktisk blev benyttet i filmen, fordi det var billigt. Budgettet til filmen var nemlig ikke synderligt højt, da ingen havde forestillet sig, at den ville blive så stort et hit, som den gjorde.

Delte ferie-billeder med sine fans: Skuespillers hjem plyndret

Kellerman-resortet, som det hedder i filmen, hedder i virkeligheden 'Mountain Lake Hotel' og ligger i Pembroke Virginia. Ifølge Womans Day indlogerede flere af filmens skuespillere sig på luksushotellet, mens optagelserne var i gang.

Hotellet har da også udnyttet det til fulde, at 'Dirty Dancing' blev et sandt blockbuster-hit. De holder fx flere årlige 'Dirty Dancing'-weekender, hvor hotelgæsterne kan sidde midt i den daværende kulisse og se filmklassikeren.

Derudover bliver der efterfølgende afholdt skattejagt, vandmelon-kast samt danselektioner, selvom det nok er de færreste, der kan fuldføre Patrick Swayzes legendariske løft af Jennifer Grey.

Emin betalte 21.000 kr. for rejse: - Madrasserne var klamme og der lugtede af pis

Patrick Swayze døde i 2009 af kræft i bugspytkirtlen, men selv om det efterhånden er otte år siden, så lever mindet om ham i bedste velgående. Herunder kan du se nogle klip fra skuespillerens største film:

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.

Nej Lars, dansk politik har ikke brug for dig – det er omvendt