Laver sangria i arbejdstiden: Han har Danmarks bedste job

Martin Nordkvist løb af med 'Danmarks Bedste Job' i foråret. Nu er han i fuld gang med at drikke og spise sig igennem alverdens restauranter som rejsende kaffe- og vintester

Her vinder Martin Nordkvist 'Danmarks Bedste Job'.

Martin Nordkvist landede det ultimative drømmejob i foråret. Som omrejsende kaffe- og vintester får hen nemlig penge for at få sine smagsløg opvartet på luksuriøse hoteller.

I april måned fik han en stilling hos Star Tour, som blev slået op under titlen 'Danmarks Bedste Job'. Nu rejser den 40-årige mand fra Frederikssund verden rundt for at kvalitetsteste et nyt cafékoncept ved navn Taste.

Se også: TV: Danmarks bedste job er ledigt - søg det her

Forbedrer menukortet
Indtil videre har hans arbejde bragt ham rundt på 11 hoteller, hvor han bl.a. har haft lejlighed til at præge menukortet.

– Nogle gange er hotellerne bange for at tænke i nye baner, fordi de gerne vil gøre det så godt. Derfor kan de komme til at overse de små, lokale perler, som jeg godt kan lide at trække frem, siger han og fortsætter:

– På et græsk hotel udviklede jeg sammen med barchefen en græsk sangria baseret på ouzo. På den måde får man en fremragende smagsoplevelse baseret på lokale råvarer.

Får 10.000 kr. pr. rejse
Martin Nordkvist var én af 5.633 ansøgere, som Star Tour måtte igennem for at finde den rette kandidat – valget af netop Martin er selskabet tilfreds med.

– Martin tager arbejdet meget seriøst og er en god sparringspartner for hoteldirektørerne. Vi bruger hans input til at gøre oplevelsen bedre for fremtidige, danske gæster, siger Nikolai Johnsen, der er pressechef for Star Tour.

Læs også: Ekstrem luksus: Så fedt er Danmarks bedste job

Til daglig arbejder Martin Nordkvist som vinkonsulent for hoteller og restauranter. Og for at udføre sit job som rejsende kaffe- og vintester for Star Tour får han 10.000 kr. pr. rejse. Ifølge ham selv er det dog først og fremmest rejseoplevelsen, der gør jobbet ekstraordinært godt.

– Det har været helt fantastisk og kan sagtens bære titlen som Danmarks Bedste Job. Selvfølgelig er der også en masse hårdt arbejde, men når man sidder på et 5-stjernet hotel og tager en slurk af sin drink med myntelikør, så går det alt sammen alligevel, siger han.

3 kommentarer
Vis kommentarer