Laveste flypriser til USA og Canada nogensinde

Flyselskab bringer dig billigere over Atlanten end nogensinde før

Vil du billigt over Atlanten. Så er det nu, du skal slå til. PR-foto/Wow Air
Vil du billigt over Atlanten. Så er det nu, du skal slå til. PR-foto/Wow Air

Islandske Wow Air tilbyder nu danske flyrejsende at komme til USA til priser, der ikke er meget dyrere end en togbillet mellem København og Skagen.

Hvis du står med lidt ferie, der skal brændes af inden det nye ferieår starter, og har lyst til at se Golden Gate i San Francisco eller den gamle havn i Montreal, så er det måske nu, du skal slå til.

Danmark har en af verdens mest beundringsværdige byer. Foto: Rumle Skafte/Polfoto Ferie Se Københavns placering: Verdens mest beundrede byer

For kun 599,- kroner kan du nemlig flyve fra København via Keflavik i Island til fire destinationer i Nordamerika; San Francisco, Los Angeles, Toronto og Montreal. (De to sidstnævnte byer er netop kommet på top 10-listen over de mest beundringsværdige og velansete byer i verden)

- Det er de laveste priser, der nogensinde er tilbudt over Atlanten, siger stifter og direktør i Wow Air, Skuli Mogensen, til Ekstra Bladet.

- Det er vores mission, at gøre flyture så billige, at alle har mulighed for at se verden, fortæller Skuli Mogensen.

Det er afgange fra januar til april 2017 til de fire destinationer, der har fået det lave prisskilt.

- Når vi kommer ud med de lave priser, siger folk, det er en 'gimmick' i kort tid, men det er ikke tilfældet. Vi arbejder hårdt for at bevare de lave priser, så hvis man er fleksibel på afgange og kan bestille i god tid, så bør du altid være i stand til at få gode priser, lover Skuli Mogensen.

Skulle du få lyst til at dyppe tæerne i Den Blå Lagune i Island, så lover Skuli Mogensen, at du kan gøre stop i Island en dag eller to, før du fortsætter over Atlanten uden ekstra omkostning.

Flyrejser tager længere tid i dag, end de gjorde for flere år siden. Foto: Colourbox Ferie Derfor tager flyrejser meget længere tid end for 40 år siden

Wow Air er forholdsvis nye i luftrummet. Selskabet har været i gang siden maj 2012 og er vokset hurtigt.

- Sidste år steg vores kapacitet med 130 procent, i år vil vi vokse med mellem 70 og 80 procent og have over 30 destinationer fra Island, fastslår Skuli Mogensen.

Direktøren, der er kvart dansker, grundlagde selskabet, efter han solgte sin software-virksomhed til Nokia i 2008.

- Jeg sad i bestyrelser herefter, men jeg kedede mig, og jeg troede, jeg ville lade mig pensionere og bare lave sjove ting, men jeg savnede 'action', og så begyndte jeg at se mig om efter udfordringer, hvor jeg kunne bruge min teknologi know how, og det er det, vi gør anderledes i Wow Air, siger Skuli Mogensen, der nærmest udelukkende sælger flybilletter gennem internettet.

Du kan se og booke de billige fly her

1 af 2 Danmark er et vigtigt marked for direktør og grundlægger af Wow Air, Skuli Mogensen, som er kvart dansker. PR-foto/Wow Air
2 af 2 Vil du billigt over Atlanten. Så er det nu, du skal slå til. PR-foto/Wow Air