Lavprisselskab presser prisen i bund: Se hvor billigt du kan komme til USA

999 kr. Så billigt kan du købe en flybillet til USA. Men du skal være hurtig, hvis du skal have fat i en af de billige billetter 'over there'

En efterårstur til Boston kan du få for lige under tusinde kroner – hvis du er hurtig. (Foto: Flickr/Emmanuel Huybrechts)
En efterårstur til Boston kan du få for lige under tusinde kroner – hvis du er hurtig. (Foto: Flickr/Emmanuel Huybrechts)

Konkurrencen på flymarkedet er ikke blevet mindre den seneste tid. Det er kun lidt over en måned siden, at blandt andet SAS og Norwegian annoncerede nye og flere ruter til USA, og det har sat sit aftryk på billetpriserne.

Her er de farligste dyr du kan møde på ferien

Interessen for USA synes at være større end nogensinde, og flyselskaberne kæmper om at få lov til at flyve danskerne afsted til staterne. Blandt andet lovede Norwegian priser ned til 1299 kroner for en t/r-billet til Boston i forbindelse med lanceringen af deres nye USA–ruter.

Presser prisen
Nu er det så det islandske lavprisselskab WOW air's tur til at svare igen. I denne uge satte selskabet flybilletter fra København til henholdsvis Boston og Washington til salg for 999 kroner - dog kun for udrejsen. Det skriver selskabet i en pressemeddelelse.

Styrer selv: Iron Maiden-forsanger tager jumbojet på verdensturné

Prisen gælder for udvalgte datoer mellem den 1. oktober og den 15. december 2015 samt fra 10. januar til 10. marts 2016. Billetterne er inklusiv skat og afgifter. Så planlægger du en tur til USA i efteråret, til juleshopping i december, eller en udsalgstur i januar, er det nu, du skal slå til.

Tilbyder nye ruter
Det er ikke kun på prisen, at flyselskaber konkurrerer indbyrdes for at få fat i de rejsende. Selskaberne har på skift annonceret flere og nye ruter mellem Norden og USA, og markedet bugner med oversøiske flyafgange.

Sådan undgår du sygdom på flyveturen

Noget tyder på, at 2016 bliver året med flest afgange mellem USA og Norden nogensinde, så der skulle altså være gode muligheder for at komme billigt til USA. Og hvem kunne ikke godt bruge en billig tur til staterne – så er der jo flere penge at shoppe for derovre.