Lufthavn evakueret: Teenager havde vækkeur formet som bombe i tasken

Et bombehold måtte rykke ud til lufthavnen i canadiske Toronto, da en 15-årig blev stoppet i sikkerhedskontrollen med en 'bombe' i håndbagagen

Teenager måtte erfare, at det er en dårlig idé at pakke ting, der ligner bomber, i håndbagagen, da en hel lufthavn måtte evakueres. (Foto: Flickr/Fabio Mascarenhas)
Teenager måtte erfare, at det er en dårlig idé at pakke ting, der ligner bomber, i håndbagagen, da en hel lufthavn måtte evakueres. (Foto: Flickr/Fabio Mascarenhas)

Man kan spørge sig selv, hvad han tænkte på, men måske tænkte en canadisk teenager slet ikke, da han tog en beslutning om at pakke sit bombeformede vækkeur ned i håndbagagen, før han tog i lufthavnen.

Resultatet blev, at hele Toronto Pearson International Airport måtte evakueres, skriver CBC News.

Sikkerhedspersonalet opdagede ham
'Bomben' blev opdaget, da den 15-årige, som var på vej til Vancouver, skulle igennem lufthavnens sikkerhedsscanner. Her spottede sikkerhedspersonalet det mistænkelige objekt i den rejsendes håndbagage og hev ham til side.

Se også: Rejsekataloget er rykket på Facebook

Bombeholdet blev tilkaldt, og området i lufthavnen blev lukket ned og evakueret i de følgende tre timer.

Se også: Her er byen med verdens mindst venlige indbyggere

Efterfølgende oplyste politiet, at teenageren ikke bliver anklaget for at medbringe en falsk bombe, men for at forstyrre arbejdsgangene i lufthavnen.

Delte bombe-uret på Twitter
Politiet fra den candiske Peel-region delte desuden et billede af vækkeuret på Twitter, hvor de undertrykker deres undren over, at man kan finde på at pakke sådan et objekt.

George Tudos fra Peel Politi understregede samtidig overfor CBC News, at:

– Moralen i historien må være, at man lige tænker sig om, inden man pakker sin håndbagage – altså, hvad havde han tænkt sig, da han pakkede den ned?

1 af 2 Sådan så den canadiske teenagers vækkeur ud. (Foto: @PeelPoliceMedia)
2 af 2 Teenager måtte erfare, at det er en dårlig idé at pakke ting, der ligner bomber, i håndbagagen, da en hel lufthavn måtte evakueres. (Foto: Flickr/Fabio Mascarenhas)
32 kommentarer
Vis kommentarer